Xfx sorunsuz rx580 ne kadara gider

Piyasa öznel değil nesnel bişeydir sen bazı kartların gücüne ve yeniliğine önem vererek yorumluyor olabilirsin ama ikinci el piyasasını göz önünde bulundurarak konuşursak bu kart bu fiyat bandı için yabancı değil ve bu fiyatlara alacak kişiler var zaten senin sunduğun fiyat bandından uçuk bişey demiyorum 2.5-3 olabilir diyorum. Bak yorum yapan bazı arkadaşlarımızda 2.5-3 demişler
2.5-3k diyenlerin hepsi meczuptur başka bişe değil. tekrar söylüyorum herkesin malı kendine değerlidir ama sizinki kendini kandırmak. gerçekçi olun kartın artık eski isterse sıfır jelatinli kutusunda olsun bi anlam ifade etmiyo. çingenliğe gerek yok ederini sordun gerçek ederini söyledik.

2.5-3k diyenlerin hepsi meczuptur başka bişe değil. tekrar söylüyorum herkesin malı kendine değerlidir ama sizinki kendini kandırmak. gerçekçi olun kartın artık eski isterse sıfır jelatinli kutusunda olsun bi anlam ifade etmiyo. çingenliğe gerek yok ederini sordun gerçek ederini söyledik.
Anlıyorum belki sen haklısındır ben kendi düşüncemi söyledim

tamam birader şovun bittiyse uzaklas, ne çene varmış.. dırdırdır konunun 10 mesajı senden gelmiş.
Sana mı sorucam lan döfnslcnslxn al 11 olsun okursun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,583
Üyeler
190,768
Son üye
Riwi
Geri