Çözüldü✓ BU LAPTOP ALINIR MI ?

ben vector serisi aldim 5070 ti li olani bakalim iade alir heralde
Vector serisi aslinda crosshaire göre daha iyi bir seri siz bilirsiniz baya iyi fiyata almışsınız 5070 ti Erkan kartı gayet güzel
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Vector serisi aslinda crosshaire göre daha iyi bir seri siz bilirsiniz baya iyi fiyata almışsınız 5070 ti Erkan kartı gayet güzel
Full HD ekranlı mi

Full HD ekranlı mi
evet ekran kotu o ap ayri konu fakat herkee vector iyi sogutmasi iyi nasi iyi ya valla anlamadim 102 derece goruyoruz yaziktir

evet ekran kotu o ap ayri konu fakat herkee vector iyi sogutmasi iyi nasi iyi ya valla anlamadim 102 derece goruyoruz yaziktir
Hocam belli başlı modelleri iyi

102 dereceyi gorduyse iade etmek en mantıklı seçenek rog bakabilirsiniz bu fiyata düşük modell olur ancak sıkıntı çıkarmaz eğer marka istiyorsanız tabi

Hocam belli başlı modelleri iyi

102 dereceyi gorduyse iade etmek en mantıklı seçenek rog bakabilirsiniz bu fiyata düşük modell olur ancak sıkıntı çıkarmaz eğer marka istiyorsanız tabi
tasinabilir bisi almam ocak ayindan beri rezil oluyoruz ya 4. cihaz bu

tasinabilir bisi almam ocak ayindan beri rezil oluyoruz ya 4. cihaz bu

Hocam valla bilgisyar da biraz şans işi ya

İkinci el de şu laptop ne kadar eder daha 7 ay garantisi var herhangi bir sorunu veya sıkıntısı yok
Hocam valla bilgisyar da biraz şans işi ya
msi soğutma konusunda ve gpu-cpu voltaj güç çekme konusunda son 3 yıldır sınıfta kalıyor. tavsiye etmiyorum msi.

İkinci el de şu laptop ne kadar eder daha 7 ay garantisi var herhangi bir sorunu veya sıkıntısı yok
40 civarı gider tahminimce ama daha sağlam birine sormanda fayda var

Geri