NZXT H5 Flow stok fan yeterli mi?

Jwlly

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
238
Kasa NZXT H5 Flow 2 adet fanla geliyor sizce alınır mı? Yoksa sıcaklıklara göre mi alayım bir de al diyenler öneri yaparsa çok sevinirim bütçem 1500TL civarı üstü olmasa iyi olur ekstra bilgi işlemcide peerless assasin var ekran kartı da Windforce modeli bunu baz alarak yorum yapın (sıcaklık açısından) bir de alacağım fanları Gigabyte B650M S2H üstüne takabilir miyim yoksa kasanın kendi kontrolcüsüne mi takmalıyım (var mı bilmiyorum)

bende bu kasa var ben sahibinden'de 2 tane nzxt marka ışıksız fan aldım taktım üzerinde gelenle aynı boyutta bence gerekiyor çünkü üzerinde gelen 1 tane egzoz fan bir tanede önde fan ön taraf için yetersiz kalıyor

bende bu kasa var ben sahibinden'de 2 tane nzxt marka ışıksız fan aldım taktım üzerinde gelenle aynı boyutta bence gerekiyor çünkü üzerinde gelen 1 tane egzoz fan bir tanede önde fan ön taraf için yetersiz kalıyor
anladım aldığınız fanın modelini söyler misiniz ya da farklı bi öneriniz var mı birde kasanın kendi kontrolcüsüne mi taktınız bağlantısı nasıl oluyor?ek olarak almasam çok mu sıkıntı olur

nzxt aer f 120mm fan 2 yıl önce 550'ye almışım
aklımda artric p14 pro var 2 tanesi 1800 civarına geliyor da anakartda 2 tane sys fan headeri var kasadaki stok fanlar 2 sinide işgal ediyor mu yoksa çoklanmış bir şekşlde tek bir tanesini mi dolduruyor eper öyleyse alacagım fanlar daisy chain özelliği ile geldiği için splittere gerek kalmadan 2 sini tek headerden çalıştırabilirim öyle değilse se Gpuya üfleyen fanı çıkartıp o headera 2 fanı takarım diğerinde de egzoz fan olur sizde nasıldı?

Ekler

• WhatsApp Image 2026-03-26 at 21.58.12.webp
    WhatsApp Image 2026-03-26 at 21.58.12.webp
    87.9 KB · Hit: 18
Alt tarafa 120lik ters fanlar taktım onun dışında kutudan geldiği gibi.

Not: Benim kasam rgb fanla gelen modeliydi.
anladım peki almasam nolur birde sizin kasada stok fanlar her biri anakart üzerinden headere mi takılıydı yoksa çoklayıcılı şekilde mi

Kasa NZXT H5 Flow 2 adet fanla geliyor sizce alınır mı? Yoksa sıcaklıklara göre mi alayım bir de al diyenler öneri yaparsa çok sevinirim bütçem 1500TL civarı üstü olmasa iyi olur ekstra bilgi işlemcide peerless assasin var ekran kartı da Windforce modeli bunu baz alarak yorum yapın (sıcaklık açısından) bir de alacağım fanları Gigabyte B650M S2H üstüne takabilir miyim yoksa kasanın kendi kontrolcüsüne mi takmalıyım (var mı bilmiyorum)
H5 flow rezalet bi kasa asla alma

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,678
Üyeler
190,784
Son üye
Cahiturkan
Geri