size xxl
80+
- Reaksiyon skoru
- 146
Pardon başlığı yanlış okumuşum :dİtopyanın yan kuruluşu demişlerdi bu gamer gen için doğru mu bilen var mı
Pardon başlığı yanlış okumuşum :dİtopyanın yan kuruluşu demişlerdi bu gamer gen için doğru mu bilen var mı
haklısınız hocam kimseyi karalama peşinde değiliz ama calısanlarının hatası kullanıcının alışverişini etkiliyorsa bunu düzeltmekle yükümlüler ki daha cok cok cok yeni firmalar bu sorunları görüp çözüm almaları gerekiyor ki önleri açılsın fiyatları güzel indirimleri gerçek aslında ama her şey alışverişle bitmiyor alışveriş sonra sorun,iade ve müşteri memnuniyetininde takibini yapmaları gerekirGeçmiş olsun, zorluğu anlyıorum, aynı seviyede değil ama normalde hep ücretsiz iade alan Amazon'da son iademi yaparken 400 küsur lira kargo ücreti verdikten ve sonrasında kargonun ulaşıp ulaşayacağının belirsizliği ile bir haftalık stresli günleri hatırladıkça artık amazona mesafeli yaklaşıyorum. Her aldığını iade eden biri değilim ama aldığım ürünün en önemli fonksiyonu güncelleme ile bozulunca anlamsız hale geldi.
Bunun sebebi de artan mazot ve benzin fiyatlarıdır. Bu durum, ülkedeki lojistik maliyetlerini ciddi şekilde artırdı. Markaları da anlamak gerek; günde 5.000 iade alsalar ve kargo başına ortalama 200 TL desek, günlük 1.000.000 TL kargo maliyeti oluşur. Bu da 10 günde 10 milyon TL, 30 günde 30 milyon TL eder. Yıllık bazda ise yaklaşık 365 milyon TL gibi ciddi bir maliyete ulaşır. Bu yüzden markaları da anlamak gerektiğini düşünüyorum. Amazon gibi bir markanın günde 5.000 den daha fazla iadeside olabilir ki ben kargo başı ücreti düşük tutmama rağmen çıkan rakam dudak uçuklatır. Amazon iade ve müşteri hizmeti konusunda en iyi firma üzerine tanımam en az 8 yıldır prime üyesiyim ve en pahalı siparişlerimi ordan yaptım hiç bir konuda sorun yaşatmadılar.Geçmiş olsun, zorluğu anlyıorum, aynı seviyede değil ama normalde hep ücretsiz iade alan Amazon'da son iademi yaparken 400 küsur lira kargo ücreti verdikten ve sonrasında kargonun ulaşıp ulaşayacağının belirsizliği ile bir haftalık stresli günleri hatırladıkça artık amazona mesafeli yaklaşıyorum. Her aldığını iade eden biri değilim ama aldığım ürünün en önemli fonksiyonu güncelleme ile bozulunca anlamsız hale geldi.