Çözüldü✓ Beyler topladığım sistemim için bi yorumunuzu alırım

Kardeşim sana dürüst olmak istiyorum :) aldığım sisteme bu monitörü aldım. Performans olarak iyi ise hiç sistem arayışına girmeyelim. sistemi 145kya aldım bu arada. Sence bu sistemle bir kayıbım olabilir mi ? eksi yönleri ne olur sence

lg mon LG

Post automatically merged:

Teşekkürler kardeşim, sistem 145k ya geldi aslında. Eğerki bahsettiğin gibi daha iyi bir sistemle ne kazanabilirdim ? bu sistemle bir kayıbım var mıdır sence ?
Kaybın yok tabii ki zaten böyle bir sistemde kayıp olmaz ama ne olabilirdi işlemcini bir üst işlemci alabilirdin mesela benim attığım sistemi alsan işlemciyi yükseltme şansın olurdu kalan bütçeyede daha iyi bir depolama alabilirdin gibi gibi gibi şeyler.

Monitörlere ben değilde tayfun hocam bakıyor ama özellikleri iyi gibi duruyor performans sorunu yaşamazsınız sadece o fiyatlara daha iyisi çıkar mevzusu güle güle kullanın hocam
Anladım teşekkür ederim kardeşim eline emeğine ilgine sağlık. 20 fps fazla için kafamızı yormayayım. İyi diyorsan benim için yeterde artar çok teşekkür ederim.

Sistem gayet iyi, işlemci bir üst olsa daha iyi olurmuş diyenlere aldırma bence. 7800x3d almışsın daha ne yani, ki bileşen kalitesinden ziyade piyasaya az çok bakan birisi olarak 5080 li bir sisteme göre fiyatıda güzel. Güç kaynağın falan thermaltake bide, bileşen kaliteleride gayet iyi, güle güle kullan.

Sistem gayet iyi, işlemci bir üst olsa daha iyi olurmuş diyenlere aldırma bence. 7800x3d almışsın daha ne yani, ki bileşen kalitesinden ziyade piyasaya az çok bakan birisi olarak 5080 li bir sisteme göre fiyatıda güzel. Güç kaynağın falan thermaltake bide, bileşen kaliteleride gayet iyi, güle güle kullan.
Değerli yorumun için teşekkür ederim kardeşim benim çok sağ ol daha iyileri senin olsun
Post automatically merged:

Değerli yorumun için teşekkür ederim kardeşim benim çok sağ ol daha iyileri senin olsun

Beyler setup nasıl ?
Daha geleceğe dönük olabilirdi, işlemciyi 9800X3D yapıp kartı da RTX 5070 Ti'ya çekebiliriz. Anakart olarak mümkünse B850-P gibi orta segment güncel anakart alınmalı. Eğer performans önemliyse akvaryum kasadan vazgeçmeliyiz, mesh daha iyi olur.

Daha geleceğe dönük olabilirdi, işlemciyi 9800X3D yapıp kartı da RTX 5070 Ti'ya çekebiliriz. Anakart olarak mümkünse B850-P gibi orta segment güncel anakart alınmalı. Eğer performans önemliyse akvaryum kasadan vazgeçmeliyiz, mesh daha iyi olur.
Sence bu kasa geleceğe dönük değil mi kardeşim?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,160
Üyeler
190,869
Son üye
Sandik1433
Geri