Yardım Sapphire Nitro+ Rx 9070XT den Herhangi bir RTX 5070ti karta geçilir mi?

drakathx

80+ Platinum
Reaksiyon skoru
2,901
Bütçe
49999
Merak ettim geçmeye değer mi ne gibi avantaj ve dezavantajları var?

Dlss ve mfg kullanıcam her oyunda Rtx açıcam ultra ışın izleme teknolojisi sayesinde güneşle benzer ışınlar yüzüme vurucak veya render yapmıyacaksan geçmeye değer olduğunu düşünmüyorum aradaki fps farkına bak yüksek ihtimalle 10-5 fps felan oynuyacak o zaman bir daha düşün10 fps için 50k verilir mi diye

sapphire nitro harika bir kart hiçbir 5070ti a gecılmez. 5080 dersen ok derım ama altına kesınlıkle gecılmez. su an 5080 kullanıyorum eger kı bu ssıtemı satarsam alacagım tek kart nitro 9070xt olur

değmez güç olarak 9070xt teknoloji olarak 5070ti ama DLSS ray tracing AI kullanmıycaksan geçme

değmez tabi eğer elinizde ki kart da şuan yazılım driver sorunu falan yoksa kesinlikle geçmenize değmez 5 fps için 20k fazla vermek mantıklı değil

Değmez, yani render almak gibi bi alışkanlığınız yoksa ki CUDA hariç AMD de hiç fena değil render da. Şu son 2 yıldır nvidia, amd den daha kötü driver üretiyor nedense. Bence 5000 serisi nvidia alınmaz, amd daha iyi ama tercih meselesi hani.

Oyuncuysan değmez , iş olarak ta kullanacaksak yine değmez vaz geçtim 9070xt yeterli. Ha sıfırdan alıyor olsaydın iş için kesinlikle 5070 ti önerirdim orası ayrı.

Hocam dümdüz kullanıcıyım FPS ağırlıklı oyunlar oynuyorum vali CS2 delta force bf1 falan filan lol ağırlıklı genellikle arada asetto ets2 forza 4 5 the forest chivalry2 falan filan diye gidiyor merak ettim avantaj ve dezavantajini geçilir mi diye de açık konuşayım AMD nvdia fark etmeksizin hiçbirinin teknolojisiyle ilgilenmiyorum dümdüz kullanıyorum kartları öyle diyim

Hocam dümdüz kullanıcıyım FPS ağırlıklı oyunlar oynuyorum vali CS2 delta force bf1 falan filan lol ağırlıklı genellikle arada asetto ets2 forza 4 5 the forest chivalry2 falan filan diye gidiyor merak ettim avantaj ve dezavantajini geçilir mi diye de açık konuşayım AMD nvdia fark etmeksizin hiçbirinin teknolojisiyle ilgilenmiyorum dümdüz kullanıyorum kartları öyle diyim
9070xt al geç forumun %80 i amd haterı çok avantajı var felan diyenlere aldanma 2k ultra açıyorsa teknoloji yi napayım kafasındayım daha sorun yaşamadım corsair uygulaması bile sorun yaşattı amdde yaşamadım daha

9070xt al geç forumun %80 i amd haterı çok avantajı var felan diyenlere aldanma 2k ultra açıyorsa teknoloji yi napayım kafasındayım daha sorun yaşamadım corsair uygulaması bile sorun yaşattı amdde yaşamadım daha
NİTRO+ var şuan da napsam diye düşünüyorum deltada 130-150 FPS alıyorum ultra 2k da ama yetmiyor bana sanki 60 FPS miş gibi hissediyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,200,519
Üyeler
190,758
Son üye
Barankoç
Geri