Dlss ve mfg kullanıcam her oyunda Rtx açıcam ultra ışın izleme teknolojisi sayesinde güneşle benzer ışınlar yüzüme vurucak veya render yapmıyacaksan geçmeye değer olduğunu düşünmüyorum aradaki fps farkına bak yüksek ihtimalle 10-5 fps felan oynuyacak o zaman bir daha düşün10 fps için 50k verilir mi diyeMerak ettim geçmeye değer mi ne gibi avantaj ve dezavantajları var?
Çok avantajı var tek dezavantajı var fiyatMerak ettim geçmeye değer mi ne gibi avantaj ve dezavantajları var?
yeni istemini özelden at nasıl durmuş anakart merat ettimMerak ettim geçmeye değer mi ne gibi avantaj ve dezavantajları var?
Oyuncuysan değmez , iş olarak ta kullanacaksak yine değmez vaz geçtim 9070xt yeterli. Ha sıfırdan alıyor olsaydın iş için kesinlikle 5070 ti önerirdim orası ayrı.Merak ettim geçmeye değer mi ne gibi avantaj ve dezavantajları var?
9070xt al geç forumun %80 i amd haterı çok avantajı var felan diyenlere aldanma 2k ultra açıyorsa teknoloji yi napayım kafasındayım daha sorun yaşamadım corsair uygulaması bile sorun yaşattı amdde yaşamadım dahaHocam dümdüz kullanıcıyım FPS ağırlıklı oyunlar oynuyorum vali CS2 delta force bf1 falan filan lol ağırlıklı genellikle arada asetto ets2 forza 4 5 the forest chivalry2 falan filan diye gidiyor merak ettim avantaj ve dezavantajini geçilir mi diye de açık konuşayım AMD nvdia fark etmeksizin hiçbirinin teknolojisiyle ilgilenmiyorum dümdüz kullanıyorum kartları öyle diyim
NİTRO+ var şuan da napsam diye düşünüyorum deltada 130-150 FPS alıyorum ultra 2k da ama yetmiyor bana sanki 60 FPS miş gibi hissediyorum9070xt al geç forumun %80 i amd haterı çok avantajı var felan diyenlere aldanma 2k ultra açıyorsa teknoloji yi napayım kafasındayım daha sorun yaşamadım corsair uygulaması bile sorun yaşattı amdde yaşamadım daha