Yardım Linkteki 3 Monitörden Hangisini Tercih Etmeliyim?

Sybicort

80+
Reaksiyon skoru
21
Bütçe
8000
Herkese iyi forumlar. Yeni bir 27inç 2K monitör almayı planlıyorum ve bir süre araştırma yaptıktan sonra 7-8K bütçe için alınabilecek monitörler arasından bu üçü en idealleri olduğunu düşündüm. Genel olarak hikayeli oyunlar oynar ve video falan izlerim. FPS tarzı oyunları oynamıyorum. Alacağım monitörü North Bayou çift kollu monitör standı ile birlikte ve 24inç bir monitör ile kullanacağım. Bu durumları göz önüne bu 3 monitörden hangisi özellik bakımından daha öne çıkıyor ve tercih etmeliyim sizce? Şimdiden destekleriniz için teşekkür ediyorum.
@Tayfunns hocam yardımcı olabilirsen çok memnun olurum.

Q27g42xne öneririm.

hocam onemli olan paneli eyvallah ama bi bak icindeki paneli kim yapmis aoc orta segment bir monitor ama va paneli kaliteli bir panel bu ktc thunde robot bu markalari bilgisayardan anlamayanlar kullanir

hocam onemli olan paneli eyvallah ama bi bak icindeki paneli kim yapmis aoc orta segment bir monitor ama va paneli kaliteli bir panel bu ktc thunde robot bu markalari bilgisayardan anlamayanlar kullanir
Thunderobot a bir şey diyemem de ktc için dediğinize katılmıyorum. Bunu açıklardım ancak üşendim.
Post automatically merged:

Diğerleri FAST IPS, AOC VA panel hocam bu konu hakkında düşünceniz nedir
Fast IPS diye bir panel türü yok. Markalar pazarlama amaçlı yazıyor bunları. Örnek Gigabyte super speed, MSI Rapid IPS, asus ise monitörlerine Fast IPS yazıyor. Her yazılan şeye güvenmeyin derim.

Görüntü odaklı bakıyorsanız en yüksek kontrast oranı aoc da var. Renk gamutu da diğer modellerden eksik değil. Yani görüntüsü diğer iki modelden iyi.

Teşekkür ediyorum cevaplarınız için. AOC modelinde karar kıldım.

Geri