5G sinyalleri hava dolaşıyor zaten senin telefonun bu sinyalleri alıp almaması bir şeyi değiştirmez.Evet geldi an itibariyle.ama Sağlık açisindan sorun olabilir diyorlar.4.5g devam şuanlik
5G sinyalleri hava dolaşıyor zaten senin telefonun bu sinyalleri alıp almaması bir şeyi değiştirmez.Evet geldi an itibariyle.ama Sağlık açisindan sorun olabilir diyorlar.4.5g devam şuanlik
Anime kızları fln mı görüyorsun .dCihazımda 5G’yi kullanmaya başladığımdan beri kendimi kötü hissediyorum. Hayali varlıklar ve sanrılar görüyorum.
Muhtemelen öyle yada palavra yiyoruz4.5G ile 50mbps alırken 5G ile 30mbps alıyorum umarım henüz tam aktif olmadığı için böyledir.
Hayır 5gnin radyasyonsal varlıklarını görüyorum gözümün önünden telefona ve beynime giriyor 5gnin beynimi ele geçirdiğini hissediyorumAnime kızları fln mı görüyorsun .d
İstanbul beylikdüzündeyim 16pm ile test ettim şu an tekrar ölçtüm 569 çıkıyor.Oha bende Türkcell kullanıyorum benimki yarısındanda az hangi şehirdesiniz
Keşke geleydi nsjsjskskssSelam dostlar son bir kaç gündür 5g gelmiyordu canım sıkılmıştı bir baktım gelmiş bugün internet hızı deli olmuş ki ben küçük bir yerleşim bölgesi deyim büyük şehirlerde belki daha bile hızlıdır benim hız testinde 250-300 arası alıyorum ya siz memnunmusunuz bende şuanlık durumlar iyi
Bendede s25 fe var dediğim gibi ücra bir yerdeyim sonuçlar arttıİstanbul beylikdüzündeyim 16pm ile test ettim şu an tekrar ölçtüm 569 çıkıyor. Alıntıyı görüntüle