Turktelekom 5G açılmadı

Bu arada bence 5g ye geçmeye değmez.
Hem pili yiyor hem paket hızlı bitiyor
Post automatically merged:

Zaten düzgün de çalışmıyor 1000ms ping var bende 😀
paket hızlı bitmiyor hız testi yaparsan çok gider normal kullanımda o kadar çok fark olmaz

paket hızlı bitmiyor hız testi yaparsan çok gider normal kullanımda o kadar çok fark olmaz
Video vs izlersen int hızı yüksek olduğu için dsha yüksek çözünürlükte açıyor videoyu hadi yine yt instagramda vs veri tasartufunu açarsın ama diğer şeylerde sıkıntı

Mesaj attım 5555'e 5g desteklemektedir diyor geçildi diyor hal hattin ustunde 4.5g yazıyor neden? Telefon destekliyor ve ayarlarda seçili
Yarın geçer kesin bugün yavaş yavaş açıyorlar bölge bölge bende geldi ama aynı 4.5 g ile

Video vs izlersen int hızı yüksek olduğu için dsha yüksek çözünürlükte açıyor videoyu hadi yine yt instagramda vs veri tasartufunu açarsın ama diğer şeylerde sıkıntı
ben normalde de 2k izliyorum yt den videoları şimdide 2k izlicem aynı videoyu aynı dosya büyüklüğünde dha hızlı indirip sana sunacak senden giden mb boyutu aynı

ben normalde de 2k izliyorum yt den videoları şimdide 2k izlicem aynı videoyu aynı dosya büyüklüğünde dha hızlı indirip sana sunacak senden giden mb boyutu aynı
Oto ayarlamada sıkıntı diye demiştim hocam neyse boşver :)

Oto ayarlamada sıkıntı diye demiştim hocam neyse boşver :)
anladım hocam demek istediğinizi ben yine de elle seçilen kalite ayarında fark olmayacağını anlattım

Geri