Vodafone 5G Rezilliği

Oriencc

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
355
Sözde 5G gelmiş birde utanmadan 5G çekiyor gibi sağ üstte yazıyor merkezi bir yerde oturuyorum evimde yaptığım speedtest sonucu bu şekilde rezillikten başka bir şey değil.

43965.webp

Sözde 5G gelmiş birde utanmadan 5G çekiyor gibi sağ üstte yazıyor merkezi bir yerde oturuyorum evimde yaptığım speedtest sonucu bu şekilde rezillikten başka bir şey değil.

Alıntıyı görüntüle
o kadar kendisi reklam yaptı içerik üreticilerine falan da reklam yaptırdı paralar boşa gitti desene

Daha yavaşladı

Ekler

• 1000253785.webp
    1000253785.webp
    6 KB · Hit: 76
Bu markalaein savunuculugunu yapmak istemiyorum. Yeni oldugu stabil degildir diye dusunuyorum. Bu onlarini affetmek icin sebep degil bir hizmet vaad ediyorsan once sistemi kurarsin sonra sistemi uygularsin. Buradaki gsm operatorlerinin rezillikleri saymakla bitmez. Ee haliyle duzeletecek halleri yok sonucta. Ceza kesilse duzeltirler ama ceza kesen de yok. Hala kullanmadigimiz internetin parasini veriyoruz. Internet cekmez adamlara soylersin internette sorun var derler. Hadi bee harbi mi soylemese bilmiyordum. 3 4 gun internet sorunu olmus turk telekomda kendim kullanmak zorunda kaldim sorunu soyleyecek yer yok bayiye diyorum internette sorun var diyor. Milletin isi gucu var 1 gun bile kesilmemesi gereken internet 3 4 gun yokmus. Turkcell de ise 4.5g cekmiyordu spor yaparken 3g cekiyordu sorun var bakim vs diyip geciyorlar. Avrupada tek kar edenin vodafone olmasi da ayri ilginci zamaninda. Umarim insanlar bu kesintileri bu berbat interneti normal karsilamayi birakir. 2000 yilinda yasamiyoruz 2026 da yasiyoruz.

yarın resmi olarak açılcaktı yarını bekle bence

Ankara batıkentte 780mb download aldım bugün. Gerçi bir şey ifade ettiğini düşünmüyorum. En ufak bir acil durumda yine tüm sistem çökecek. Belki görünütülü konuşma kalitelerinde vb. iyileşme olur diye düşünüyorum. Sonuçta kullanıcıların çoğu telefon üzerinden büyük indirmeler yapmıyor. Hızdan çok stabilite ve altyapı çalışmaları ile uğraşsalar keşke

Mega Şehirler hariç diğer şehirlerde 5g sisteminin adam akıllı oturması bence 3 seneyi alır bende Turkcell 5g de 150 üstünü göremedim merkezde olduğum halde

Şu konuya tıklayan herkes biliyor ki Türk'e sağlam bir 5g yok, sınırsız internet yok varsa da böyle rezil hızlarda var sözde fiber var ama 100mbps, 5G var ama 3Gden hallice, farklı bir elden farklı bir çözüm gelir yüce devletimiz halkımız mutlu olmasın diye onun kafasını ezer, halkını söğüşleyen operatörlere peşkeş çeker, dünyanın en geniş çaplı internet projesini yasaklar, depremde iki eliyle bir şey doğrultamayanlara toz kondurmaz yardım etmek isteyen starlinki istemez, milyarlarca para harcanır ama gram gelişmez, en popüler ve yüksek hizmet kalitesine sahip e-simleri yasaklar ki bizi söğüşleyenler kazansın "biraz daha hızlı internet isteyince dalga geçen operatörler" kazansın. :D

Geri