🔥İndirim GSkill 64GB Ram Alana 9070XT Sapphire Ekran Kartı Hediye

RAM fiyatlari çakılacak sanırım böyle kampanyalar ile elden çıkarmaya stok eritmeye çalışıyor gibiler veya talep hiç yok

RAM fiyatlari çakılacak sanırım böyle kampanyalar ile elden çıkarmaya stok eritmeye çalışıyor gibiler veya talep hiç yok
Kampanya yok ki ortada. Piyasadan 2x32 rami 35 e çok rahat bulabilirsin zaten. Geri kalan 35 de 9070XT pulse için aşırı fazla.

Valla ben elimdeki 64 lük xpg leri 30-35 ten verdim. 50-60 a veren ler zaten insan değil :D alın verin ekonomiye can verin.

Bu gerçek mi yahu??

Aslında yine normal fiyata alınıyor sayılır hesap yapınca

Sinerji vatandaki remleri çekti, şimdi de satıyor gibime geliyo nedense :D

bence gskill ve 6800mhz cl 34 ram biraz zor gibi geldi 35e, bulabiliyorsan link atabilirmisin?
Neden illa gskill ve 6800? atıyorum kingston ve 6000 c30 olunca olmuyor mu? arada uçurum fark yok oynasa oynasa 1-2 fps oynar belki oynamaz bile.

Sarı sitede 28-29 a kapalı kutu satılan 2x32 bir ton kit var. 35-40 bu rame vereceğime 5600 CL30-36 arası ramleri bile alırım kendim ufak bir timing çekerim çok daha iyi.

Neden illa gskill ve 6800? atıyorum kingston ve 6000 c30 olunca olmuyor mu? arada uçurum fark yok oynasa oynasa 1-2 fps oynar belki oynamaz bile.
kendi bilgisayarıma takacaksam 5600 bile olur, fakat ürün ve fiyat kıyaslaması yapacaksan teknik detaylar önemli bence

kendi bilgisayarıma takacaksam 5600 bile olur, fakat ürün ve fiyat kıyaslaması yapacaksan teknik detaylar önemli bence
Dostum şu ram piyasasında neyin kıyasını yapacaksın? sence ortalık teknik detay üzerinden fiyat kıyası yapılabilecek düzeyde mi???

Aynı ram in 6400 ü 46K

6800 ü 117K

Al hadi buyur sen teknik bir kıyaslama yap.

Bence Ram fiyatları kademeli olarak düşecek, bunlar ilk sinyaller

Vatan sayesinde düşen ram piyasasında 32x2 DDR5 rami 25-30 arasında alırsın 9070xt'yi de amazon depodan 30a çekersin.
Hocam altın düştü, Google ram ihtiyacını azaltan yapay zeka yaptı ve Ram üreten şirketler zarar etti vs vs vatan olmasa başka şirketler de yapardı. Vatan öncülük etti sadece yine de helal vatana. :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,693
Üyeler
190,787
Son üye
mticrayzen
Geri