4. Nesil 4K Oled önerisi istiyorum

Genzzo

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
354
Bütçe
55000
Samsung G81SF 27" modelini kullanıyorum 5-6 aydır, yeterince memnunum fakat ilk oledim ve MAT kaplama OLED olması çok rahatsız edici olmasa da Glossy Panel ya da yeni nesil WOLED'e geçme fikri de aklımda iyice yer etti. Asus'un Neo sensörlü, True Black 500 sertifikalı modelleri örneğin. Her ne kadar 27" 4K netlik konusunda gerçekten çok tatlı olsa da artık bilgisayardan baya uzaklaşıp, PS5 Pro için kullanmak istediğim için de 32" fikri var kafamda ama 27" hala düşünebilirim. Önerilerinizi bekliyorum. Belli bir bütçe düşünmedim ama sırf marka diye +10-15 bin TL vermekte istemiyorum.

Pg32ucdm gen 3, Mo32u24, mpg322ur x24 ve mag321up x24 için stok kovala.

Pg32ucdm gen 3, Mo32u24, mpg322ur x24 ve mag321up x24 için stok kovala.
Gen 4 tercihimdir aslında. Çünkü mat ekranı glossy'e çevireceğim diye riski azaltmaktan vaz geçmeyi düşünmüyorum.
ucdm hariç hepsi gen4 mü ?

Gen 4 tercihimdir aslında. Çünkü mat ekranı glossy'e çevireceğim diye riski azaltmaktan vaz geçmeyi düşünmüyorum.
UCDM de gen 4. swift serisinin üçüncü nesli diye öyle adlandırılıyor. Tavsiyem MSI 272UP x24 ten yana olur. Daha ucuz dengeli bir gen 4 monitör. Diğerleri fazla pahalı.

UCDM de gen 4. swift serisinin üçüncü nesli diye öyle adlandırılıyor. Tavsiyem MSI 272UP x24 ten yana olur. Daha ucuz dengeli bir gen 4 monitör. Diğerleri fazla pahalı.
Bunu inceleyeceğim. Aslında 32" şimdilik ilk hedefim çünkü 27" zaten kullandım.
Sanırım Gen4 32"'ler daha bize gelmedi, pek bilgim yok.

Ucdm dahil gen 4 hepsi. Trueblack500 de var. 32'' 4.nesil panel çıktı.

55 e aslında miniled tcl de alınabilir bence

Ucdm dahil gen 4 hepsi. Trueblack500 de var. 32'' 4.nesil panel çıktı.
Tamamdır hocam, ben PG27UCDM ile karıştırdım, direkt aklıma o geldi şimdi anladım 32" modelini söylemişsiniz.
55 e aslında miniled tcl de alınabilir bence
TCL MiniLed'i yerinde gördüm ve maalesef TCL MiniLed ile Bendeki yeni nesil Samsung QLED'in daha kaliteli olduğunu düşündüğüm için Samsung'a yöneldim. Bence teknolojiyi kullanırken, optimizasyon da bir o kadar önemli. Sadece adı Mini-Led gibi geliyor bana.

Tamamdır hocam, ben PG27UCDM ile karıştırdım, direkt aklıma o geldi şimdi anladım 32" modelini söylemişsiniz.

TCL MiniLed'i yerinde gördüm ve maalesef TCL MiniLed ile Bendeki yeni nesil Samsung QLED'in daha kaliteli olduğunu düşündüğüm için Samsung'a yöneldim. Bence teknolojiyi kullanırken, optimizasyon da bir o kadar önemli. Sadece adı Mini-Led gibi geliyor bana.
C5 de olabilir.

Pg27ucdm 4. Nesil qd oled

C5 de olabilir.
Sanırım bu masada PS5 pro ile kullanılacaksa en kaliteli seçenek gibi duruyor ( gerçekten monitör işlevi görmeyecekse )

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,519
Üyeler
190,758
Son üye
Barankoç
Geri