firsatgamingx
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 3,306
getire de bot yapmazlar herhalde yabotlardan fırsat olacagını sanmıyorum aksama hatırlarsam bakayım yoksa yenecek gibi degil bu markanın dürümleri
getire de bot yapmazlar herhalde yabotlardan fırsat olacagını sanmıyorum aksama hatırlarsam bakayım yoksa yenecek gibi degil bu markanın dürümleri
claude ai kullandın mı hiç? sen yapmıyorsun yapay zekaya yaptırıyorlar aşırı basit görsen en ufak şeyde bot kullanmaya başlarsıngetire de bot yapmazlar herhalde ya
AI cıktı mertlik bozulduclaude ai kullandın mı hiç? sen yapmıyorsun yapay zekaya yaptırıyorlar aşırı basit görsen en ufak şeyde bot kullanmaya başlarsın
Alamayanlar diyor hocam onu kendileri görse 350 tane alırlardıyav bu getir bedava süt burger veriyor dürüm veriyor biz alınca hırsız diyolar
1 tl olmasa 10 tl bile vermem hocam bu dönerciye gerçekten beğenmiyorum bendegeçen gün 105tl ye 45cm zurna yedik döner başı Okadar Tuz koymuşlardı ki sanki 1kg tuz alıp kaşıklıyormuşum gibi bir tadı vardı ve sosu inanılmaz kötüydü bölge bazlıdır belki bilmiyorum.
1 nisan muhabbeti mi acabaKampanya görselinde şaka gibi indirim yazıyor. yüzde 99 yalan muhtemelen konu açıldığında alan olmadıysa bilmiyorum artık.
1 nisan şakası zaten ama normalde 2 al 1 öde şeklindeydi kampanyaları 2 al 1 tl öde yapmışlar şaka olarak ama gerçekten 1tlye veriyorlar1 Nisan şakası olmasın la bu![]()
Hocam şaka gibi bir şey zaten ama indirim gerçek konuyu açarken aldım benKampanya görselinde şaka gibi indirim yazıyor. yüzde 99 yalan muhtemelen konu açıldığında alan olmadıysa bilmiyorum artık.
Aynen muhtemelen o1 nisan muhabbeti mi acaba
Ödeme ss var mı acaba1 nisan şakası zaten ama normalde 2 al 1 öde şeklindeydi kampanyaları 2 al 1 tl öde yapmışlar şaka olarak ama gerçekten 1tlye veriyorlar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam şaka gibi bir şey zaten ama indirim gerçek konuyu açarken aldım ben
harbiden berbat bir kere yemek istemiştim denk geldi aldım. dönerden deterjan tadı geliyordu kötülemek gibi olmasında rezaletti yiyemedimbotlardan fırsat olacagını sanmıyorum aksama hatırlarsam bakayım yoksa yenecek gibi degil bu markanın dürümleri
KANSBXHAHSHXUXHSHSHDUX1 Nisan şakası olmasın la bu![]()