🔥İndirim Turkcell Mağazalarında 5555 adet 5G telefon %50 indirimle satılacak!

Ahahaha bu gerçekse zaten turkcell şubelerindeki çalışanlar yakınlarına falan ayarlar dakikasında biter.
Yiyosa internette satış yapsınlar bakalım kim alıyor

Bi ara vatan computerdeki sistemlerde böyleydi çalışanlar kendine ayarlıyordu hiç unutmam. Tüm şirketler geri kafalı düşüncesiz
zamanında bimde iphone 6s satmışlardı sanırsam baya bir uygun fiyatı vardı arkadaşımla sıraya girmiştik sabahın erkeninde en önde sırada biz vardık daha bime girmeden kasiyere sorduk bitmiş demişti. Böyle şeylerde direk ya kendileri alıyor ya da arkadaşlarına ayarlıyolar. Kaldı ki turkcell zaten pahalıya satıyor indirim yapsa ne olur.

Muhtemelen peşin satılanlardan değil de faturaya yansıtılan tellerde indirim yapacaklar.
Onlarda zaten x2 pahalı.

personel ve akrabalarına hayırlı olsun güzel günlerde kullansınlar.

vodofone dan mesaj geldi şimdi
  • %50 indirim kodu Samsung Galaxy A17 5G, Xiaomi Redmi 15C 5G ve Infinix Hot60i 5G 256GB modellerinde; diğer indirim kodları ise 5G uyumlu tüm modellerde, faturaya ek 12 taksitli alımlarda geçerlidir.
  • yazıyor. yani bence boşuna ümitlenmeyin. ne zaman hayrımıza bişey yaptıki bunlar

Piyasada o kadar fırsatçı varken bize sıra gelmez.

Uygun olsa da önermiyorum. Şimdiden 5G geçip internet paketi biten bir sürü Tweet okudum. Bu ülkede yüksek hız kotalı faturalarda gizli zamdan farksız maalesef. Hatta 5G cihazınız varsa geçiş yapmayın.

Bu cihazlardan biri olacak;
Daha pahalı cihazlara geleceğini sanmıyorum.

1775066168932.webp

Turkcell Mağazalarında 5555 adet farklı 5G telefonun %50 indirimle satılacağıyla alakalı şirket CEO'su açıklama yapmış. Turkcell'in 5G lansmanında duyurulmuş. Konuyla ilgili henüz elimizdeki tek bilgi bu.

Alıntıyı görüntüle

Kaynak:
turkcell den telefon almayın. ben bok yedim aldım sorun oldu ilgilenmiyolar hatta çalışanlar köpek gibi saldırdı ve garantiye gönderin dediğimde tüketici hakem heyetine başvur yapacak bişe yok diyolar. genel müdürlük de ilgilenmiyo thh nin karar vermesini bekliyorum inş işlerini yapacaklar aylardır bekliyorum

Geri