TP-Link TL-PA4010KIT, AV600 Nano Powerline Adaptör Başlangıç Kiti : Amazon.com.tr: Bilgisayar
TP-Link TL-PA4010KIT, AV600 Nano Powerline Adaptör Başlangıç Kiti : Amazon.com.tr: Bilgisayar
www.amazon.com.tr
bunu takip bile etmemişim ck iyimiş bu valla
hocam peki sizin sistemde siz kaç dakikada bir baktırtıyorsunuz?bakması kaç dksını alıyor muhtemelen şuanda dk bile değildir. bence en fazla 5dkda bir yapın
şuanda 5dkda bir yapıyorum. kodu hızlandırabilirsem çok daha sık yapabilirim.hocam peki sizin sistemde siz kaç dakikada bir baktırtıyorsunuz?
şuanda 5dkda bir yapıyorum. kodu hızlandırabilirsem çok daha sık yapabilirim.
TP-Link TL-PA4010KIT, AV600 Nano Powerline Adaptör Başlangıç Kiti
ASIN: B00A0VBPLM
Fiyat: 1.193,28 TL
Yeni Fiyat: 1.630,30 TL
İndirim: %26
Durum/Yorum: İkinci El: Yeni Gibi
TP-Link TL-PA4010KIT, AV600 Nano Powerline Adaptör Başlangıç Kiti : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
akım korumalı priz dışında her prize takabilirsinizevin tüm prizlerinde kapsar mı arkadaşlar bu
benim bot ne zaman sorun çıkarsa bunlar düşüyor ben anlamadım yahu :/bunu takip bile etmemişim ck iyimiş bu valla
Github da biraz araştırma yaparsan cloudflare korumasını otomatik aşan yöntemler bulabilirsin sadece Python ve chrome ile, hiçbir 3.tarafa bağlı kalmana gerek kalmıyor.amazounun bot doğrulamsını nasıl aşıyorsun
Bazı incelemelerde evin faz yapısıyla alakalı olarak her odada/katta çalışmayabilir diyorlar ama şansa herhalde bende her yerde çalıştı. Arkasında priz olan seti ve wifi li modellerini bayadır kullanıyorum. Çok memnunum. Parasını sonuna kadar hak eden bir ürün. Kim icat ettiyse cennetlik.evin tüm prizlerinde kapsar mı arkadaşlar bu
Senin bot gidince haber versene kral depoyu bir kontrolleyelim bizbenim bot ne zaman sorun çıkarsa bunlar düşüyor ben anlamadım yahu :/