🔥İndirim Trendyol Go Yemek 500/200 İndirim

Sıcak fırsatçılarda çareler tükenmez.
Canım soğuk içecek istediğinde Full soda kola falan içiyordum. Sonunda gazamız bir şeye geçtim. Gazlı şey içmekten balon gibi şiştim

HBF200 falan da geçerli
Limiti 400 yerine 500e çıkarmaları iyi olmadı.

Tam aç ve sipariş vermek üzereyken şu kuponu görüp mutlu oluyorum.

kupon kaldı mı ki

Tempmail ile sürekli yeni hesap açınca kupon veriyor yapanlar var bi yaptırımı var mı bilmiyorum

bana vermiyor artık siz yapabiliyormusunuz?
İoslarda olmuyor sanırsam, Android için verileri siliyoruz sonra uygulamaya girince misafir olarak devam et diyoruz ondan sonra sadece e posta ile kayıt oluşturuyoruz adres bilgileri dışında telefon kullanmazsanız ilk siparişe özel flaş indirimler veriyor

Ekler

• 1000146526.webp
    1000146526.webp
    278.5 KB · Hit: 65
İoslarda olmuyor sanırsam, Android için verileri siliyoruz sonra uygulamaya girince misafir olarak devam et diyoruz ondan sonra sadece e posta ile kayıt oluşturuyoruz adres bilgileri dışında telefon kullanmazsanız ilk siparişe özel flaş indirimler veriyor
Eskiden yapıyordum bu yöntemi ama bir süredir çalışmıyor bende android kullanıyorum ama olmuyor.

telefon kullanmadan nasıl sipariş vercez hocam bende bunu kullanıyordum ama olmuyor artık

Denedim tekrardan 350ye 130luk olan flash indirimden verdi

Geri