Emrullahkzl
80+
- Reaksiyon skoru
- 68
Aldık bir tane bizde
Tam komşuya tutup küfür yemelikAraçlarda fener zorunlu biliyosunuz ondan aldım ancak çok fena 400 metre uzaği bile fena aydinlatiyor diger pazaryelerinde 800 küsür amazonda uygun
Orret Home 2000 Lümen Şarjlı El Feneri – 6 Işık Modlu Metal Kasalı, Zoom Özellikli, Type-C Şarj Girişli, Suya Dayanıklı Güçlü Led Fener, Kamp ve Acil Durum Aydınlatma Lambası (El Feneri) : Amazon.com.tr: Spor ve Outdoor
Orret Home 2000 Lümen Şarjlı El Feneri – 6 Işık Modlu Metal Kasalı, Zoom Özellikli, Type-C Şarj Girişli, Suya Dayanıklı Güçlü Led Fener, Kamp ve Acil Durum Aydınlatma Lambası (El Feneri) : Amazon.com.tr: Spor ve Outdoorwww.amazon.com.tr
Alıntıyı görüntüle
gönderici amazon.tr değil. Amazongümrükle ne ilgisi var hocam türkiye ürünü bu tr den gelecek yani gümrük gibi işiniz yok
Şarjı nasıl gidiyor hocam500 e 100 kupon verdiğinde amazon 2 tane almıştım. gayet memnunum. evde elektrikler kesilince veya doğaya bir yere gidince ampul niyetine kullanabiliyorsunuz. bedava bu fiyatlara.
bitirebilecek kadar kullanamadım. ama bu forumda daha önce bu ürüne yönlendirme olmuştu. orada kullanım süresi hakkında çok mesaj vardı diye hatırlıyorum. markası orret olmayabilir fakat muadil üründü. tipleri birbirine çok benziyor ve herkes kendi markasını basıyor gibi.Şarjı nasıl gidiyor hocam
Hocam manyetik özelliği varmı arka tarafındaSiparişim biraz önce teslim edildi ürün çok kaliteliymiş ürün metal lamba kısmıda cam kesinlikle tavsiye edilir konu sahibine teşekkürler
YokHocam manyetik özelliği varmı arka tarafında