MONSTER ARYOND A32 MONİTÖR İKİNCİ ELDEN 4K FİYAT

GrkemCkn

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
203

Bu monitör hakkında bilgi verebilir misiniz ?

Şu an kullanıyorum.
---Eski model baya. Siyah bulaması var. O fiyata da alınmaz.
+++Renkler capcanlı. Bu kadar canlı renkli ekran hiç kullanmadım.

Teknik özellikleri yazıyor sitede. Fakat bu fiyata alınmaz. Bunun ederi sıfırı 8-10 bindi. İkinci el 5-6 ya bulunuyordu. Bu fiyata asla alınmaz

Bu monitör hakkında bilgi verebilir misiniz ?
a24 versiyonu eski ana monitörümdü renkleri gerçekten aşırı canlı gösteriyor iş görür görmez değil bu fiyata daha iyileri olabilir araştırmak lazım ama üzmez trim sesi oldukça fazla var kasası çok kaliteli değil. HOCAM FİYATI ŞİMDİ GÖRDÜM BUNA ASLA 20K PARA VERMEYİN

Şunu belirtmedim benim hatam ikinci elde 4K fiyata buldum herhangi bir sıkıntısı olmadığını söyledi kutu ve içeriği tam olarak verecek
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Şu an kullanıyorum.
---Eski model baya. Siyah bulaması var. O fiyata da alınmaz.
+++Renkler capcanlı. Bu kadar canlı renkli ekran hiç kullanmadım.
Siyah bulaması nedir ?

a24 versiyonu eski ana monitörümdü renkleri gerçekten aşırı canlı gösteriyor iş görür görmez değil bu fiyata daha iyileri olabilir araştırmak lazım ama üzmez trim sesi oldukça fazla var kasası çok kaliteli değil. HOCAM FİYATI ŞİMDİ GÖRDÜM BUNA ASLA 20K PARA VERMEYİN
Trim sesi nedir tam olarak

Şunu belirtmedim benim hatam ikinci elde 4K fiyata buldum herhangi bir sıkıntısı olmadığını söyledi kutu ve içeriği tam olarak verecek

Siyah bulaması nedir ?

Trim sesi nedir tam olarak
Plastik kasadan gelen ses olarak söyledim hocam 4k ya okay bence.

Kasayı çok ellemeyiz :D
Öyle ellesende yıkılmaz ama Samsung a geçtim mesela G65B aldım 27" modelini abi şahinden mercedese geçmiş gibi hissettim hayatımda o kadar sağlam bi monitör kasası görmedim plastik kalitesi bile çok farklı ama G65B çok ağır vesa koluna 1.5 saat uğraştım sabitlemek için :D

Öyle ellesende yıkılmaz ama Samsung a geçtim mesela G65B aldım 27" modelini abi şahinden mercedese geçmiş gibi hissettim hayatımda o kadar sağlam bi monitör kasası görmedim plastik kalitesi bile çok farklı ama G65B çok ağır vesa koluna 1.5 saat uğraştım sabitlemek için :D
Min. fiyatlara bu kadar oluyor hocam yardımın için teşekkür ederim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,762
Üyeler
190,801
Son üye
SEASKYE
Geri