Monster Aryond A32 V1.1 Monitör
Monster Aryond A32 V1.1 Monitör detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
Bu monitör hakkında bilgi verebilir misiniz ?
a24 versiyonu eski ana monitörümdü renkleri gerçekten aşırı canlı gösteriyor iş görür görmez değil bu fiyata daha iyileri olabilir araştırmak lazım ama üzmez trim sesi oldukça fazla var kasası çok kaliteli değil. HOCAM FİYATI ŞİMDİ GÖRDÜM BUNA ASLA 20K PARA VERMEYİN![]()
Monster Aryond A32 V1.1 Monitör
Monster Aryond A32 V1.1 Monitör detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
Bu monitör hakkında bilgi verebilir misiniz ?
Siyah bulaması nedir ?Şu an kullanıyorum.
---Eski model baya. Siyah bulaması var. O fiyata da alınmaz.
+++Renkler capcanlı. Bu kadar canlı renkli ekran hiç kullanmadım.
Trim sesi nedir tam olaraka24 versiyonu eski ana monitörümdü renkleri gerçekten aşırı canlı gösteriyor iş görür görmez değil bu fiyata daha iyileri olabilir araştırmak lazım ama üzmez trim sesi oldukça fazla var kasası çok kaliteli değil. HOCAM FİYATI ŞİMDİ GÖRDÜM BUNA ASLA 20K PARA VERMEYİN
Plastik kasadan gelen ses olarak söyledim hocam 4k ya okay bence.Şunu belirtmedim benim hatam ikinci elde 4K fiyata buldum herhangi bir sıkıntısı olmadığını söyledi kutu ve içeriği tam olarak verecek
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Siyah bulaması nedir ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Trim sesi nedir tam olarak
Kasayı ellediğimizde veya ufak bir harekette çıkan ses demi bu hocam ve bence de okey 4k vermek.Plastik kasadan gelen ses olarak söyledim hocam 4k ya okay bence.
Evet hocam çok sağlam değil kasalarıKasayı ellediğimizde veya ufak bir harekette çıkan ses demi bu hocam ve bence de okey 4k vermek.
Kasayı çok ellemeyizEvet hocam çok sağlam değil kasaları
Öyle ellesende yıkılmaz ama Samsung a geçtim mesela G65B aldım 27" modelini abi şahinden mercedese geçmiş gibi hissettim hayatımda o kadar sağlam bi monitör kasası görmedim plastik kalitesi bile çok farklı ama G65B çok ağır vesa koluna 1.5 saat uğraştım sabitlemek içinKasayı çok ellemeyiz![]()
Min. fiyatlara bu kadar oluyor hocam yardımın için teşekkür ederim.Öyle ellesende yıkılmaz ama Samsung a geçtim mesela G65B aldım 27" modelini abi şahinden mercedese geçmiş gibi hissettim hayatımda o kadar sağlam bi monitör kasası görmedim plastik kalitesi bile çok farklı ama G65B çok ağır vesa koluna 1.5 saat uğraştım sabitlemek için![]()