İyi mi kablo buna çok ince yazan olmuş resim atabilme şansın var mı?20 Metre Cat6 119 TL kanka Bu kabloyu kullanıyorum şuan internet hızım 930 mbit
CAT5 için pahalı aynı paraya CAT6'sı var. Bu tip kabloları uzun metrelerini de çok ucuza satıyorlar.
![]()
Genel Markalar 1000mbps Cat6 Internet Kablosu Ethernet (1 Metre-1 Adet Fiyatı) - Fiyatı, Yorumları
1000mbps Cat6 Internet Kablosu Ethernet (1 Metre-1 Adet Fiyatı) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. - Trendyolwww.trendyol.com
20 Metre Cat6 119 TL kanka Bu kabloyu kullanıyorum şuan internet hızım 930 mbit
Kablo nasıl uzun zamandır arıyorum da20 Metre Cat6 119 TL kanka Bu kabloyu kullanıyorum şuan internet hızım 930 mbit
Alfais marka işte size gelen nasıl gelir kalitesi aynımı gelir bilemiyorum ama bendeki kaliteli çıktı. Derkab cat6 da kullanıyorum kablo kalitesi mükemmel hocam. Bazen indirime giriyor ona da bakabilirsiniz.İyi mi kablo buna çok ince yazan olmuş resim atabilme şansın var mı?
Bana gelen bu 15metre olan bunun aynısı 20 metre olanı kullanıyorum. Bu ucuz diye yedek aldım.İyi mi kablo buna çok ince yazan olmuş resim atabilme şansın var mı?
Bu şahane bir kablo.450 TL'ye bunu aldım nasıldır ?
Ugreen Cat6 Flat Ethernet Kablosu 20 Metre : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Ugreen Cat6 Flat Ethernet Kablosu 20 Metre : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
teşekkürler bir tane alıcam 20 metre dursun kenarda.Bana gelen bu 15metre olan bunun aynısı 20 metre olanı kullanıyorum. Bu ucuz diye yedek aldım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bu şahane bir kablo.