🔥İndirim Casio f91w saat 554 tl

Kronometreyi 0 da durdurmaya çalışırdım. Işıklı falandı. Asker olsam alırdım 😊

9 taksitle 1800 TL'ye geldi hocam sağolun.
43236.webp

Hala duruyor o ilkokul saati 30 küsüre almıştık baktıkça geçmişe gidiyor insan

Satıcıyı ilk defa duydum bu satıcıdan alanların değerlendirmesinde genelde çakma olduğu yazıyor dikkatli olun dostlar

Satıcıyı ilk defa duydum bu satıcıdan alanların değerlendirmesinde genelde çakma olduğu yazıyor dikkatli olun dostlar
bu satıcından alınma yorumlara baktım sadece öyle bir yorum görmedim aksine alttaki tuşa basınca casio yazısı cıkıyor orjinal falan yazmışlar ben pek anlamam o nedenle yazayım dedim n11 den baktım sadece

bu satıcından alınma yorumlara baktım sadece öyle bir yorum görmedim aksine alttaki tuşa basınca casio yazısı cıkıyor orjinal falan yazmışlar ben pek anlamam o nedenle yazayım dedim n11 den baktım sadece
Hocam bu satıcıya yapılan değerlendirmelere bakın bazı kişilere de pili zayıf ve kordonu kesik gelmiş iade etmişler birkaç bilindik saat satıcıları var o satıcılardan almak mantıklı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Zaten satıcının genel değerlendirilmesi de 5 üzerinden 3.4

Ekler

• Ekran görüntüsü 2026-04-03 143223.webp
    Ekran görüntüsü 2026-04-03 143223.webp
    12.8 KB · Hit: 42
  • Ekran görüntüsü 2026-04-03 143152.webp
    Ekran görüntüsü 2026-04-03 143152.webp
    19.4 KB · Hit: 42
Hocam bu satıcıya yapılan değerlendirmelere bakın bazı kişilere de pili zayıf ve kordonu kesik gelmiş iade etmişler birkaç bilindik saat satıcıları var o satıcılardan almak mantıklı.

Hocam yanlış olmasın ama biz gündğdu saatten satın almış olmamız lazım satıcı farklı

Stok bitmiş bizim aldığımız satıcı farklıydı.

İlk defa kol saati almaya niyetlendim indirimi bitti.
fiyat 850 olmuş ama aynı satıcıdan yine 300 liralık kupon var bi bak dilersen

854 liraraya stok yenilenmiş 300 lira kupon var ilgili arkadaşlara duyurulur ulan trump neler soktun bizi :D

Kupon için gündoğdu saati secin satıcı olarak farkı satıcıda görünmüyor millet beni katlamasın şimdi dün söyledik kargoya vermiş bizimkileri

Geri