80Bin Laptop Önerisi

Reaksiyon skoru
1
Bütçe
80.000
Herkese iyi forumlar, arkadaşlar şirket için laptop alacağız, inşaat firması ve ağırlıklı olarak Autocad ve Ofis programları kullanılacak ama uzun ömürlü bir cihaz olsun istiyorum. 80K'ya kadar limitimiz var, az biraz da aşılabilir. 80K'ya çok da cıvık olmayan bir cihaz önerebilir misiniz? RGB olanları da değerlendiririm ama fazla cıvık olmasını istemiyorum. Numpad gibi tuşlarının olmasını ve ekran kalitesinin iyi olmasını istiyorum. Şimdiden hepinize teşekkür ederim.

Bu ikisi arasında hangisini tercih ederdiniz? Lenovo zaten köklü bir firma, GameGaraj diğer Türk firmaları gibi problem olmaz umarım sonradan

Son düzenleme:
Bu ikisi arasında hangisini tercih ederdiniz? Lenovo zaten köklü bir firma, GameGaraj diğer Türk firmaları gibi problem olmaz umarım sonradan
saçma öneriler olmuş bunlara bak

saçma öneriler olmuş bunlara bak
Teşekkürler, sizin önerdiğiniz GameGaraj'ı arkadaş da önermişti, diğer cihazı da cıvık olmasın dedim diye önermişti. Erazer'a Almanya'nın Monster'ı diyorlar. Onun dışındaki cihazlar ise iyi görünüyor. Teşekkürler

Teşekkürler, sizin önerdiğiniz GameGaraj'ı arkadaş da önermişti, diğer cihazı da cıvık olmasın dedim diye önermişti. Erazer'a Almanya'nın Monster'ı diyorlar. Onun dışındaki cihazlar ise iyi görünüyor. Teşekkürler
dış kasa aynı diye kalite monster sanıyolar. ben intel işlemci çok önermek istemem yanar çünkü ama i9 da baya iyi duruyo. bence onu istemezsen msi ı al

dış kasa aynı diye kalite monster sanıyolar. ben intel işlemci çok önermek istemem yanar çünkü ama i9 da baya iyi duruyo. bence onu istemezsen msi ı al
Bu fiyatlara oldukça iyi cihazlar var ve çok kararsız kaldım, MSI Katana ve Vector serileri de var ayriyeten. Crosshair ilk kez duyuyorum. Uzun zamandır laptop piyasasından uzak kaldığım için, yeni modeller duyuyorum. 90K'ya da çıkılabilir. :)

Bu fiyatlara oldukça iyi cihazlar var ve çok kararsız kaldım, MSI Katana ve Vector serileri de var ayriyeten. Crosshair ilk kez duyuyorum. Uzun zamandır laptop piyasasından uzak kaldığım için, yeni modeller duyuyorum. 90K'ya da çıkılabilir. :)
o zaman geçmiş olsun aklına giriyorum ya bunu alıp 16gb ram ekliyosun
ya da bunu alıyosun
5070ti alıyosun uçuyosun sdkfçbnsjlknfvdbjl

o zaman geçmiş olsun aklına giriyorum ya bunu alıp 16gb ram ekliyosun
ya da bunu alıyosun
5070ti alıyosun uçuyosun sdkfçbnsjlknfvdbjl

Önerileriniz için çok teşekkür ediyorum, yarın bir listelere bakıp karşılaştıracağım inşallah. Aklıma bir şey takılırsa buradan yine sorarım. Uçarım ben bu akşam. :)

Geri