İkinci el 16 pro alınır mı?

Reaksiyon skoru
4
Telefondan anlayan arkadaşlar varsa arkadaşım 55k ya 128gb iphone 16 prosunu satıyor alayım mı? (fiyat bana özel)

Telefondan anlayan arkadaşlar varsa arkadaşım 55k ya 128gb iphone 16 prosunu satıyor alayım mı? (fiyat bana özel)
valla normalde sıfır 17 al derdim ama temizse kelepirmiş durumu ne pil sağlığı kaç devri kaç kırık çizik var mı

95 pil yüzdesi ekranda ince bir çizik var ama ekran koruyucuyu sonradan takmış ekran koruyucu varken çizik belli olmuyor başka bir kırığı çiziği değişeni falan yok 8 ayda garantisi var

95 pil yüzdesi ekranda ince bir çizik var ama ekran koruyucuyu sonradan takmış ekran koruyucu varken çizik belli olmuyor başka bir kırığı çiziği değişeni falan yok 8 ayda garantisi var
alınır çizik rahatsız etmiyorsa

çizik tırnağa gelen derin bişe değilse bedava hocam al kaçırma. en kötü alıp sat ayıp olur demiyosan sdfjhngdlfjng

alınır çizik rahatsız etmiyorsa
cevaplarınız için teşekkürler. Ben çiziği fark bile etmedim kendisi ekran koruyucunun altında olduğunu söyledi
Post automatically merged:

çizik tırnağa gelen derin bişe değilse bedava hocam al kaçırma. en kötü alıp sat ayıp olur demiyosan sdfjhngdlfjng
alıp satacaksan ben kendim satarım dedi sözleştik ya yapamam ahaahahahahah

cevaplarınız için teşekkürler. Ben çiziği fark bile etmedim kendisi ekran koruyucunun altında olduğunu söyledi

alınır çok iyi fiyat

İphone 15 pro 256gb eylüle kadar garantisi var ne kadar eder kozmetiğin de hiç bir sıkıntı yok

Ekler

• IMG_3019.webp
    IMG_3019.webp
    63 KB · Hit: 12
alınır neredeyse yurtdışı cihazları bu paralara satıyorlar

alınır neredeyse yurtdışı cihazları bu paralara satıyorlar
teşekkürler hocam kendisi de yurtdışından 17 pro alacak benden aldığı parayı ona verip sonrasında 18 pro çıktığında ona geçecekmiş

kullanmaya da alınır hocam şimdiden hayırlı olsun güzel fiyat vermiş

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,162
Üyeler
190,870
Son üye
outofnick