Yardım Hangi Güç Kaynağını Tercih Etmeliyim?

FSP'nin elektriksel performansı güzel, yapı kalitesi muntazam değil. İlk olarak fan, sonra bulk kapasitör. Bir de 0 desibel yok ama çok da önemli değil. Hatta ben sıfır desibel olacağına, fanın 400 RPM olsa bile çalışması taraftarıyım.
Siz hangisini almamı önerirsiniz hocam?

Enermax'ın 1000W'lık modeli zaten 850W ile benzer. O da A- gibi bir şey alır. Olmayan hangi tier list?
Sanırım IRON Tier List'te 1000w'lık model yoktu diye hatırlıyorum.

Enermax sanırım yeni o yüzden herhangi bir bilgi bulamadım nette. O yüzden sizlere soruyorum.
Hangisi daha uzun ömürlü olur ve pişman ettirmez?..
Bu arkadaşın attığı enermax fp olarak baya iyi duruyor alabilrsin Enermax ın soğutrucularıunı kullanıyorum memnunum 1 senedir sıkıntı yaşamazzsın gibi
İmzamdaki sistem için. Şuan bomba var sayılır :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Şu power hem atx3.0 hemde PCIe Gen5 öneririm

FSP normalde A- tier diye biliyorum Fanları çok sorunlu olduğu için B tier. Enermax'ı bilmiyorum tierini bakmam lazımda aynı seviyede ise 1000w enermax'ı tercih edin PSU arıza yapana kadar kullanırsınız, yükseltme gerekmez.

Bu arkadaşın attığı enermax fp olarak baya iyi duruyor alabilrsin Enermax ın soğutrucularıunı kullanıyorum memnunum 1 senedir sıkıntı yaşamazzsın gibi

Şu power hem atx3.0 hemde PCIe Gen5 öneririm
Gigabyte psu'lardan çok şikayet geliyor. Enermax alanlar genelde memnun.

FSP normalde A- tier diye biliyorum Fanları çok sorunlu olduğu için B tier. Enermax'ı bilmiyorum tierini bakmam lazımda aynı seviyede ise 1000w enermax'ı tercih edin PSU arıza yapana kadar kullanırsınız, yükseltme gerekmez.

Gigabyte psu'lardan çok şikayet geliyor. Enermax alanlar genelde memnun.
Bende enermax ın kule tipi soğutucusu var memnunum ama psu da ne kadar iyi bilmiyorum kötü bi marka değil güzel bi marka ama deneyimim veya kullanan bi tanıdırğım olmadığından psu hakkında bişey diyemiyorum ama kötü değildir gibi ya

Geri