Yardım Gigabyte G25F2A VS Lenovo Legion 25-10

Reaksiyon skoru
22
Bütçe
7000
g25f2a aktif kullanıyorum. daha önce de legion r25i30 kullanıyordum
ben olsam lenovo seçerdim. gigabyte, renkler olarak çok başarılı monitör diyemeyeceğim. 6k falan etmez. ben 3.5k aldım diye kullanıyorum.

lenovo bende de var memnunum

Lenovo ilk başta biraz soluk gibi gelebilir ama çok ufak renk ayarlarıyla düzeltilir. Ayrıca o Gigabyte'ın ederi 5500 TL bana göre, bu fiyat aralığında Lenovo daha mantıklı olur. Artık rekabetçi oyunları fazla oynamadığım için bendekini satmayı düşünüyorum, Ankara'daysan konuşabiliriz. Onun dışında sormak istediğin şeyler varsa cevaplarım.

Bütçem en fazla 7 bin, bu iki monitör arasında kaldım hangisini önerirsiniz?
Çoğunlukla FPS türü oynuyorum arada hikayeli oyun oynuyorum.

2 bin daha ekle thunderobot 420 Hz al

Adam bütçem en fazla 7000 demiş, ne kadar kolay "2 bin daha ekle" demişsin birader. Havadan yağıyo heralde para.
Biriktirdim kardeşim sen şimdi niye atarlandinki

lenovo fps'de fazlasıyla tatmin eder.Hikayelide renk ayarlarıyla kurtarabilirsin bir nebze ama aşırı kalite de bekleme ben de 25-10 kullanıyorum sadece valorant oynadığım için görüntü kalitesine çok takmıyorum.

Madem hikayeli oyunda oynuyorsunuz 27" monitör de olabilir 7k yı biraz aşabilirseniz 2k monitör de alınır.

180'den tekrar 180'e pek geçmek istemiyorum işin gerçeği, 2K hikayeli oyunda da yüksek FPS alabileceğimi düşünmüyorum elimdeki
sistemle (İ5-12400F RTX 4060 kullanıyorum)
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Lenovo ilk başta biraz soluk gibi gelebilir ama çok ufak renk ayarlarıyla düzeltilir. Ayrıca o Gigabyte'ın ederi 5500 TL bana göre, bu fiyat aralığında Lenovo daha mantıklı olur. Artık rekabetçi oyunları fazla oynamadığım için bendekini satmayı düşünüyorum, Ankara'daysan konuşabiliriz. Onun dışında sormak istediğin şeyler varsa cevaplarım.
lenovo fps'de fazlasıyla tatmin eder.Hikayelide renk ayarlarıyla kurtarabilirsin bir nebze ama aşırı kalite de bekleme ben de 25-10 kullanıyorum sadece valorant oynadığım için görüntü kalitesine çok takmıyorum
Önerebileceğiniz renk ayarları veya genel ayarlar var mı?

Geri