❌İndirim Bitti! Corsair 96GB(2x48) 6400Mhz CL32 DDR5 Ram -14900K ve ASUS Ekipman Seti 84000 TL

Reaksiyon skoru
948
en az satılan neler varsa onları koyalım + ram ekleyelim setleri pekte mantıklı değil
oem paketlerin bir mantığı var ama şu ana kadar çıkan bu paketlerin mantıklı olanını görmedim

en az satılan neler varsa onları koyalım + ram ekleyelim setleri pekte mantıklı değil
oem paketlerin bir mantığı var ama şu ana kadar çıkan bu paketlerin mantıklı olanını görmedim
Vatan ram fiyatlarını görünce alacak adamında eli gitmez zaten. Piyasanın ayarlarıyla oynadı :)

Vatan ram fiyatlarını görünce alacak adamında eli gitmez zaten. Piyasanın ayarlarıyla oynadı :)
Vatan iyi kampanya yaptı piyasayı düşürdü ancak fiyatlar sıfırdan çok al sat tarafta düştü. İlan sayısı iyi arttı sonrasında satışlar oluyor bazı arkadaşlar çok güzel fiyatlar girmişti onları yakalayanlarda iyi fiyata aldı 1 aya piyasa oturur bence hafif düşüp dengelenecek çip krizinden bir haber gelmezse

Çip krizi büyük olmazsa Stabil mi dersin artar mı dersin hocam bakış açını merak ediyorum.
Vatan iyi kampanya yaptı piyasayı düşürdü ancak fiyatlar sıfırdan çok al sat tarafta düştü. İlan sayısı iyi arttı sonrasında satışlar oluyor bazı arkadaşlar çok güzel fiyatlar girmişti onları yakalayanlarda iyi fiyata aldı 1 aya piyasa oturur bence hafif düşüp dengelenecek çip krizinden bir haber gelmezse

Valla hocam yaklaşık 4 ay önce 5070 Ti sistem dizmeyi planlıyordum, 2 x 16 = 6000mhz ramleri 4.800'e almıştım. Fakat sonrasında sisteme gerek olmadığını, boşa bir harcama yapacağımı farkedince salmıştım. Geçenlerde tekrardan piyasaya dönünce bir baktım ramleri görünce şok oldum. Bu saatten sonra da 5080 ve muadiller gibi ekstrem bir sistem toplama kararı almadığım sürece de para vermem :D

Stabil mi dersin artar mı dersin hocam bakış açını merak ediyorum.
Sıfır firma satış fiyatları > Hafif dengelenme daha çok oem pakete yönlendirme
İkinci el fiyatlar > Düşüş ardından toparlayış (vatandan alanların stokları eriyince tekrar hafif yükseliş)
İkinci el sıfır fiyatlar > Sağlam düştü bence artık toparlar üst segment ürünlerde iş değişiyor
Buradaki maddeleri değiştirebilecek veri ise çip fiyatları ve stokları bir anda yine alım yaparsa yapay zeka firmaları fiyatlar tekrar hızlı yükselişe geçebilir.

• Beğen
Reaksiyonlar: AMYG
Arkadaşlar vatandaki rem fiyatları indirim değil yanlış fiyattı ama insanlar mağdur olmasın diye bir kaç ürün gönderdiler. Çoğunu iptal ettiler yani diyecğim odurki oradaki fiyatlarla piyasayı kıyaslamamak lazım

10dk da ramleri bitirdiler. Al satçılara fena tutuldum adamın eline girmeden sahibindene atmış ilanı toplu şekilde almışlar hep her modelden 1 adet. Tabi burada en büyük suçlu vatan. Fakat ramlerde ve ssd lerde ufaktan bir düşüş var. Wd black 1tb m2 ssd yi 2000tl ye almamıştım pahalı diye :) Kasa toplayacaktım elim gitmiyor, toplamasına toplarımda etmeyecek parçadan fırsatçılara para kazandırmak istemiyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Arkadaşlar vatandaki rem fiyatları indirim değil yanlış fiyattı ama insanlar mağdur olmasın diye bir kaç ürün gönderdiler. Çoğunu iptal ettiler yani diyecğim odurki oradaki fiyatlarla piyasayı kıyaslamamak lazım
Yok herkese yollanmış mesela aynı üründen 2 tane aldın kampanya olarak birini iptal etmişler.

Sahibinden üzerindeki ilanlara bakacak olursak hiç birkaç ürün gibi durmuyor 😅

10dk da ramleri bitirdiler. Al satçılara fena tutuldum adamın eline girmeden sahibindene atmış ilanı toplu şekilde almışlar hep her modelden 1 adet. Tabi burada en büyük suçlu vatan. Fakat ramlerde ve ssd lerde ufaktan bir düşüş var. Wd black 1tb m2 ssd yi 2000tl ye almamıştım pahalı diye :) Kasa toplayacaktım elim gitmiyor, toplamasına toplarımda etmeyecek parçadan fırsatçılara para kazandırmak istemiyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yok herkese yollanmış mesela aynı üründen 2 tane aldın kampanya olarak birini iptal etmişler.
tamam işte birden cok alınan ürünleri iptal ettiler. Anlatmak istediğim fiyatın kampanyalı fiyat olmayıp yanlış fiyat olduğu.

tamam işte birden cok alınan ürünleri iptal ettiler. Anlatmak istediğim fiyatın kampanyalı fiyat olmayıp yanlış fiyat olduğu.
Kampanyalı ürünlerde zaten standart aynı üründen 1 adetten fazla alınca iptal ediliyor. Valla hatalı fiyatta normalfe iptali çakıyolar direk bilemiyorum artık. Bende iptal gelir diye bekliyordum o ramlere hiç öyle olmadı :)

Geri