ahmetmelihalemdar
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,684
Sagolasin Tayfun.Benden kurtuldun onu mu alayım bunu mu alayım diyeGüle güle kullan.
Sagolasin Tayfun.Benden kurtuldun onu mu alayım bunu mu alayım diyeGüle güle kullan.
Sorun yok, sadece siz sormuyorsunuz alıştım zaten. Bazıları afedersiniz mokunu çıkartıyor. Garanti bekleyenler var.Sagolasin Tayfun.Benden kurtuldun onu mu alayım bunu mu alayım diye
Oled monitörlerde baş ağrısı ve göz kuruluğu çok yaşanıyordu pwm'den dolayı vs. Bu modelde öyle bir geri dönüşünüz olacakmı 1 ay kullanımdan sonra bi inceleme yaparsanız bilgilendirici olabilir.Sagolasin Tayfun.Benden kurtuldun onu mu alayım bunu mu alayım diye
1 yıldan fazladır kullanıyorum eğer SDR içeriği geniş gamut modunda görüntülersem baş ağrısı ve göz kuruluğu oluyor. Hatta mide bulantısı bile. SDR içeriği SRGB de, HDR içeriği geniş gamut modunda kullanıyorum sorun olmuyor. Yapay aşırı doygunluk olursa kullanamıyorum.Oled monitörlerde baş ağrısı ve göz kuruluğu çok yaşanıyordu pwm'den dolayı vs. Bu modelde öyle bir geri dönüşünüz olacakmı 1 ay kullanımdan sonra bi inceleme yaparsanız bilgilendirici olabilir.
Bu aydinlatma olayını çok seviyorum. Havada asılı gibi durmuyorhttps://www.incehesap.com/govee-ai-sync-box-kit-2-27-34-monitor-arka-aydinlatma-fiyati-89604/ ambiglow tam anlamıyla
@ahmetmelihalemdar
nasıl hocam ambiyans aydınlatma ? monitor havada asılı gibi duruyor diye yorumlar var .