🔥İndirim Apple Ürünlerinde Mükemmel Fiyatlar - Outlet Gürgençler Apple

DrequanN

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
295

çoğu üründe bir sorun varsa yazıyorlar ihtiyacı olan bi baksın
az önce iphone air vardı 63k civarına direk bitti

Onlarca kişinin elleyip içinden geçtiği meydan malı olmuş cihazlar.
bazılarında çok az yada sıkıntı olmayanda var müşteri temsilcisine bağlanıp bilgide alabilirsin

Bide garantisiz fiyatlar çok yüksek.
Garantisiz değiller.

• Outlet ürünüdür.
  • Orijinal kutu içeriğinde şarj kablosu bulunan ürünler, orijinal kablosu ile birlikte gönderilecektir.
  • Ürün servis kontrolünden geçmiştir.
  • Ürünler, 2027 yılının Eylül ayına kadar garanti kapsamındadır. Garanti süresi değişkenlik gösterebilir.
  • Ürünün temsili orijinal fotoğrafıdır.
  • Ürün stoklarla sınırlıdır.
  • Pil içeren ürünlerde pil durumu değişiklik gösterebilir.

açıklamada yazar çoğunda var garanti yazıyor
Hocam 2026 yılının mart ayına kadar demişler üstüne garanti süresi değişkenlik gösterebilir denmiş alınmaz yani bazıları %50 bile değilken o kadar para verip garanti desteği alamazsın zaten gürgençler mimli bir mağaza riske gerek yok.

çoğu üründe bir sorun varsa yazıyorlar ihtiyacı olan bi baksın
az önce iphone air vardı 63k civarına direk bitti
Valla bitane air buldum bedava ama garantisi yok ve genel bi ibare kullanmislar, "ürünler 2026 mart ayına kadar garanti kapsamındadır" diye. Diger urunler de buna dahilse, garantisiz ürünler olarak dusunulmesi lazim. Yine de iyi fiyat bu arada 😁

Hocam 2026 yılının mart ayına kadar demişler üstüne garanti süresi değişkenlik gösterebilir denmiş alınmaz yani bazıları %50 bile değilken o kadar para verip garanti desteği alamazsın zaten gürgençler mimli bir mağaza riske gerek yok.
mimli derken ne oldu ki
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Valla bitane air buldum bedava ama garantisi yok ve genel bi ibare kullanmislar, "ürünler 2026 mart ayına kadar garanti kapsamındadır" diye. Diger urunler de buna dahilse, garantisiz ürünler olarak dusunulmesi lazim. Yine de iyi fiyat bu arada 😁
bi möüşteri hizmetlerine sorun istersenişz daha doğru bilgi verirler

mimli derken ne oldu ki

Hocam yaşadığım şehir de ki mağazada yeni alınan telefonun şarj yerine toz kaçmış adam temizletmek için götürmüş cihazı garantiden çıkarmışlardı :D Davalık falan oldular adamla bi ton uğraştı bu fiyatlar yüksek zaten outlet için dediğim gibi ben şahsen almam önermemde arkadaşlar pişman olmayın sonra. Adam oraya kocaman yazmış Garanti Süresi değişkenlik gösterebilir diye tarih yazması bişey değiştirmiyor ben bunu kafama göre garantiden çıakrtabilirim demek olarak algılarım açıkcası yani satana kadar ayıya dayı demek gibi bir şey bence oda mallar elinde kalmasın diye. Yine herkesin kendi tercihi kendi parası değerlendirmek isteyene hayırlı olsun şimdiden.

Hocam yaşadığım şehir de ki mağazada yeni alınan telefonun şarj yerine toz kaçmış adam temizletmek için götürmüş cihazı garantiden çıkarmışlardı :D Davalık falan oldular adamla bi ton uğraştı bu fiyatlar yüksek zaten outlet için dediğim gibi ben şahsen almam önermemde arkadaşlar pişman olmayın sonra. Adam oraya kocaman yazmış Garanti Süresi değişkenlik gösterebilir diye tarih yazması bişey değiştirmiyor ben bunu kafama göre garantiden çıakrtabilirim demek olarak algılarım açıkcası yani satana kadar ayıya dayı demek gibi bir şey bence oda mallar elinde kalmasın diye. Yine herkesin kendi tercihi kendi parası değerlendirmek isteyene hayırlı olsun şimdiden.
olabilir hocam ben şuana kadar sorun yaşamadım ama olabilirde

mimli derken ne oldu ki

Valla ben almicam ama bence ihtiyaci olan kesin ilgilensin, ipad air 11 inc olan model piyasaya gore cok cok dipte, hani ekranda cizik olmadigi surece, kasada cizik dolu olsa da alinir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,202,802
Üyeler
191,169
Son üye
abdprox
Geri