DrequanN
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 295
çoğu üründe bir sorun varsa yazıyorlar ihtiyacı olan bi baksın
az önce iphone air vardı 63k civarına direk bitti
İphone 16 plus , 16 pro , iPhone air falan stokta var şuan tek adet stoklu alıcılar baksın.![]()
Bide garantisiz fiyatlar çok yüksek.Onlarca kişinin elleyip içinden geçtiği meydan malı olmuş cihazlar.
Garantisiz değiller.Bide garantisiz fiyatlar çok yüksek.
Hocam 2026 yılının mart ayına kadar demişler üstüne garanti süresi değişkenlik gösterebilir denmiş alınmaz yani bazıları %50 bile değilken o kadar para verip garanti desteği alamazsın zaten gürgençler mimli bir mağaza riske gerek yok.açıklamada yazar çoğunda var garanti yazıyor
Valla bitane air buldum bedava ama garantisi yok ve genel bi ibare kullanmislar, "ürünler 2026 mart ayına kadar garanti kapsamındadır" diye. Diger urunler de buna dahilse, garantisiz ürünler olarak dusunulmesi lazim. Yine de iyi fiyat bu arada![]()
mimli derken ne oldu kiHocam 2026 yılının mart ayına kadar demişler üstüne garanti süresi değişkenlik gösterebilir denmiş alınmaz yani bazıları %50 bile değilken o kadar para verip garanti desteği alamazsın zaten gürgençler mimli bir mağaza riske gerek yok.
bi möüşteri hizmetlerine sorun istersenişz daha doğru bilgi verirlerValla bitane air buldum bedava ama garantisi yok ve genel bi ibare kullanmislar, "ürünler 2026 mart ayına kadar garanti kapsamındadır" diye. Diger urunler de buna dahilse, garantisiz ürünler olarak dusunulmesi lazim. Yine de iyi fiyat bu arada![]()
Hocam yaşadığım şehir de ki mağazada yeni alınan telefonun şarj yerine toz kaçmış adam temizletmek için götürmüş cihazı garantiden çıkarmışlardımimli derken ne oldu ki
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
bi möüşteri hizmetlerine sorun istersenişz daha doğru bilgi verirler
olabilir hocam ben şuana kadar sorun yaşamadım ama olabilirdeHocam yaşadığım şehir de ki mağazada yeni alınan telefonun şarj yerine toz kaçmış adam temizletmek için götürmüş cihazı garantiden çıkarmışlardıDavalık falan oldular adamla bi ton uğraştı bu fiyatlar yüksek zaten outlet için dediğim gibi ben şahsen almam önermemde arkadaşlar pişman olmayın sonra. Adam oraya kocaman yazmış Garanti Süresi değişkenlik gösterebilir diye tarih yazması bişey değiştirmiyor ben bunu kafama göre garantiden çıakrtabilirim demek olarak algılarım açıkcası yani satana kadar ayıya dayı demek gibi bir şey bence oda mallar elinde kalmasın diye. Yine herkesin kendi tercihi kendi parası değerlendirmek isteyene hayırlı olsun şimdiden.
Valla ben almicam ama bence ihtiyaci olan kesin ilgilensin, ipad air 11 inc olan model piyasaya gore cok cok dipte, hani ekranda cizik olmadigi surece, kasada cizik dolu olsa da alinirmimli derken ne oldu ki
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
bi möüşteri hizmetlerine sorun istersenişz daha doğru bilgi verirler