Ben lensmarketten alıyorum. Bazen farklı markalarda toplu alımda indirim vs oluyor. Bende ileri derecede astigmat var oyüzden acuvue nin astigmat için olanını kullanıyorum. Hangi lensle rahat edeceğin ya da solüsyon kişiden kişiye değişiyor onu deneyerek artk bulursunBen şimdiye kadar hep gözlükçüden aldım ancak internette de bir sürü lens markasının lensleri satılıyor. F/P olarak lensi nerden almak daha mantıklı? Birde hangi markayı tercih etmem daha doğru plur?
hocam karisik isler mesela ben günlük kullan-at lens kullanıyorum ama her gün onu kullanmıyorum normal hayatımda gözlük özel durumlarda (bayram,seyran,date,gezme,tatil tarzı) lens takıyorum sürekli para veriyor gibi değilim bi kutu bana 3-5 ay gidiyorbunlara bu paralar verilirmi aga sürekli..
Lensler beni çok korkutuyor kullanamıyorumhocam karisik isler mesela ben günlük kullan-at lens kullanıyorum ama her gün onu kullanmıyorum normal hayatımda gözlük özel durumlarda (bayram,seyran,date,gezme,tatil tarzı) lens takıyorum sürekli para veriyor gibi değilim bi kutu bana 3-5 ay gidiyor
bende3 4 yıldır gözlük kullanıyorum hiç lens kullanmadım derecemde 1.5 dan 1.75 oldu diğerinde 1.75 den 2 bu miyop neysede astigmant nalet bişeyhocam karisik isler mesela ben günlük kullan-at lens kullanıyorum ama her gün onu kullanmıyorum normal hayatımda gözlük özel durumlarda (bayram,seyran,date,gezme,tatil tarzı) lens takıyorum sürekli para veriyor gibi değilim bi kutu bana 3-5 ay gidiyor
1 kutuda 3 çift var her çifti 2 ay kullanıyorum yanu 6 ay gidiyor. 1 kutunun fiyatida şuanda 1.5k. yani bence aşırı pahalı değil. Sonuçta konfor istiyorsan bir şeylerden ödün vermen lazımbunlara bu paralar verilirmi aga sürekli..
İyi bir cam ve çerçeve ile gözlük daha pahalıya geliyor.bunlara bu paralar verilirmi aga sürekli..