🔥İndirim Thermalright ASF-Siyah AM5 CPU Tutucu 559,00TL

V2 de pek bir değişiklik yok, zaten alsanız da v2 gelir, v1'in üretimi durdu. Fotoğrafları güncellemeye üşeniyor satıcılar.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

TF7 sanılandan daha iyi bir macundur. Ben eski laptopu homeserver yaparken elimdeki macunlardan kullanmak yerine TF7 alıp kullandım çünkü yapısı biraz katı ve uzun zaman boyunca bunu koruyor. PUMP-OUT denilen soruna karşı etkili ve hem bunu sağlayıp hem de ısı iletimi yüksek nadir macunlardan biridir. Kısacası sık sık macun değiştirmiyorsanız çok mantıklı bir ürün. Sür ve unut tarzı bir macundur.
İyi macun.

Termal macununuz yoksa macun yerine direk bu ürünü alın işte 10 numara :) ikisi bi arada

TF7 sanılandan daha iyi bir macundur. Ben eski laptopu homeserver yaparken elimdeki macunlardan kullanmak yerine TF7 alıp kullandım çünkü yapısı biraz katı ve uzun zaman boyunca bunu koruyor. PUMP-OUT denilen soruna karşı etkili ve hem bunu sağlayıp hem de ısı iletimi yüksek nadir macunlardan biridir. Kısacası sık sık macun değiştirmiyorsanız çok mantıklı bir ürün. Sür ve unut tarzı bir macundur.
tf7 ile mx4 den yaklaşık 5 derece daha düşük sıcaklık elde ettim.

amazondan 500'e almıştım

Bu ne işe yarıyor?
cpu ısındıkça genleşir soğutucunun temas alanına genleşme kaynaklı tam oturamaz ve bölgesel ısı farkı oluşur performansı etkiler. özellikle intel cpu ile kullanıldığında 5 derece civarı ve daha stabil ısınıp soğuma elde edersiniz. bu alet işlemciyi anakarta çivilemek gibi etki eden bir şey.

Almadan önce satıcıya "V2 sürüm mü?" diye sorduğumda;
"Merhabalar. Bu ürün kutulu V2 versiyondur. Karton kutulu ve termal macun içeren kitlerin kutu üzerinde V2 yazmıyor. Naylon ambalajdaki, termal macun içermeyen mini paketlerin üzerinde V2 yazıyor. 2025'ten itibaren üretilen yeni bütün modeller V2 versiyondur. Bizim stoklarımızdaki ürünlerde V2 versiyon ama bahsettiğimiz gibi karton kutu üzerinde V2 yazmıyor. Umarım açıklayıcı olmuştur. Rica eder. İyi günler dileriz."
cevabını aldım ve sipariş verdim. Bugün geldi ve açtığımda V1 sürüm olduğunu gördüm. V1 sürümlerde kenarlar parlak işlenmiş şekilde. Şahsen benim için sorun değil. Cinebenchte 2-3 derece kadar fark etti. Almayı düşünenler için belirtmek istedim. İndirim de bitti sanırım. Şu an 689 TL olarak gözüküyor bende.

AM5 işlemciler de hiçbir işe yaramıyor boşa almayın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,181
Üyeler
192,929
Son üye
fearmpeg4
Geri