indirimide geç hocam , 6sında kart kesilecek diye 1 2 gün daha bekliyim dedim. pazar günü direkt her satıcıda zam geldiaynı durumdayız hocam 4 hafta gaming gecesinde 14 civarına düştü maaş yatınca alcam dedim maaş yattı girmedi indirime normal fiyatından alayım dedim bir baktım 17k olmuş
bence al paketinde 5 6 gün dursun indirime gelirse iade et tekrar al. ben aynısını yaparımn şahsen.geçen yıl eylül ayında da aynısı oldu sonradan eski fiyatıyla geri gelmişti ama bu sefer ben alacağım için aynı olur mu bilemiyorum
kuzen almış dahada artar diye , cumayha kadar beklerim düşerse iade eder tekrar alırım diyorduçok basit bir çözümü var kimse almazsa fiyatını düşürürler artacak diye panik yapıp alırsanız daha da çıkarırlar
9800x3d için ekstra power ve soğutucu gerekebilir. 9800X3D almak için ekstra 5k koyacaklarını sanmıyorum.Almayın üstüne biraz daha koyup 9800x3d almamak için bir sebep yok. 9700x alın daha ucuza bir kaç ayarla benzer performans alırsınız daha soğuk şekide.
9800x3d daha serin çalışıyor ve daha fazla watt çekmesine rağmen genede o kadar çekmiyor 7800x3d besleyebilen power 9800x3d de besler sınırda değilse.kuzen almış dahada artar diye , cumayha kadar beklerim düşerse iade eder tekrar alırım diyordu
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
9800x3d için ekstra power ve soğutucu gerekebilir. 9800X3D almak için ekstra 5k koyacaklarını sanmıyorum.
9700x mantıklı ama o daha çok render için 3d daha çok oyun için
o öyle yaptıkça düşmesini beklemesinkuzen almış dahada artar diye , cumayha kadar beklerim düşerse iade eder tekrar alırım diyordu
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
9800x3d için ekstra power ve soğutucu gerekebilir. 9800X3D almak için ekstra 5k koyacaklarını sanmıyorum.
9700x mantıklı ama o daha çok render için 3d daha çok oyun için
Zaten şu indirimlerin ya da uygun fiyatlarin bir kere kart atımına ya da maaş gününe uygun olduğunu görsek...indirimide geç hocam , 6sında kart kesilecek diye 1 2 gün daha bekliyim dedim. pazar günü direkt her satıcıda zam geldi
battle royal oyunlarında pubg redsec tarzı 3d olduğu için 7800x3d çok fark atıyormuş 9700x'e göre doğru mudur hocam.9800x3d daha serin çalışıyor ve daha fazla watt çekmesine rağmen genede o kadar çekmiyor 7800x3d besleyebilen power 9800x3d de besler sınırda değilse.
9700x 105w tdp ve ram ayarlarıyla cs ve valoda 7800x3d minvali performans veriyor. render tarafındada çok daha iyi ayrıca daha soğuk çalışıyor