Kuranı Kerim'de Çok Değişik Bir Hata Buldum.

hazarcoban

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
604
Andolsun biz, her ümmete, “Allah’a kulluk edin,putçuluktan kaçının” diye uyarıcı gönderdik.(Nahl36)

Ataları uyarılmamış, bu yüzden kendileri de gaflet içinde kalmış bir toplumu uyarman için indirilmiştir bu kitap.(Yasin 6)
Şayet dileseydik elbette ki her kente bir uyarıcı gönderirdik.(Furkan 51)

=>Arkadaşlar bir ayette her ümmete uyarıcı gönderdik diyor,öteki ayette de ataları uyarılmamış bir toplum vardı bu yüzden tabiricazise torunları da habersiz kaldı diyor.Hani her ümmete uyarıcı göndermişti,ataları uyarılmamış bir toplum nasıl var olabiliyor bu bir çelişki değil midir ?

Son düzenleme:
Bizim ibnül arabi hoca noldu ya keşke burada olsa

Oda tam kurnaz her ayetten zorlama mucize cıkarmaya calısıyor gecen denk geldim forumdaki müslümanlar bile kızıyordu ona😂

Peki senin fikrin nedir bu çelişkili ayetlerle alakalı hocam ?
Yani çok bilgim yok şimdi. İlla bir anlamı vardır diye düşünmekteyim doğrusu.
Post automatically merged:

Bu konulara çok müdahale etmiyorum.

job-application-job-application-meme.png

Yine başladık yine başladık...

Daha sabah dedik tefsirsiz okuma diye. Ben senin amacını anladım sen milleti de bozmaya çalışıyorsun böyle böyle saçma şeyler yazarak

Seni çiğ çiğ yer la o
Gelsin bakalım kim kimi yiyor ozaman yiğit belli olur.Öyle kuranda zamanda yolculuk kuantım ışınlanma geçiyor diyerek milleti kandırabilir ama beni kandıramaz kapiş.
Post automatically merged:

Daha sabah dedik tefsirsiz okuma diye. Ben senin amacını anladım sen milleti de bozmaya çalışıyorsun böyle böyle saçma şeyler yazarak
Kardesim okumuşum fakat bi yanıt alamamışım anladın mı olay bu.Aklımda 200 tane soru var dedim hepsini tek tek payıcam dedim ne cabuk unttun.Hadi cevap versene laf ebeliği yapacağına soruya ?

Geri