Valorant'da Anlık Takılma Sorunu

Reaksiyon skoru
0
VALODA FPS DÜŞMEMESİNE RAĞMEN ANLIK OLARAK TAKILMA YAŞIYORUM KİMİ ZAMAN KOŞARKEN KİMİ ZAMAN ADAM GÖRÜNDE OLUYOR

SİSTEM;
RYZEN 7500F
MSI VENTUS 2X 4070Tİ SUPER
MSI PRO B650-S WIFI
GSKILL CL26 5600 MHZ
KULE TİPİ SOĞUTMA VAR SICAKLIK SORUNUM YOK

BU ZAMAN KADAR YAPTIKLARIM AMA ÇÖZÜLMEDİ
KOMPLE FORMAT
CHAT GPT İLE KOMPLE BİOS AYARI YAPTIM CSDE ORTALAMA 730FPS ALDIM AMA GENE TAKILMA YAPTI
GÖRÜNTÜ AYARLARINI DEFALARCA DEĞİŞTİRDİM
BÜTÜN GÜNCELLEMELERİ YAPTIM AKLINIZA GELEBİLECEK HER ŞEYİN

BU SORUN NEDEN OLABİLİR FİKRİ OLAN VAR MI

En son bir moderatör tarafından düzenlendi:
FPS değerlerini sabitle muhtemelen olay çözülür , ekran kartın çok güçlü ve işlemci bazen ani şeyler yapınca muhtemelebn takılma ondan oluyor

300 400 sabitle fps değerlerini

Driverları güncellerken veya DDU yaptıysan indirirken sıkıntı olmuş olabilir.

Ramleri MHz değerlerii bi düşürür müsün , olmazsa bence en temizi bi format çak veya DDU ile temizleyip tekrar kur.

VALODA FPS DÜŞMEMESİNE RAĞMEN ANLIK OLARAK TAKILMA YAŞIYORUM KİMİ ZAMAN KOŞARKEN KİMİ ZAMAN ADAM GÖRÜNDE OLUYOR

SİSTEM;
RYZEN 7500F
MSI PRO B650-S WIFI
GSKILL CL26 5600 MHZ

KOMPLE FORMAT
CHAT GPT İLE KOMPLE BİOS AYARI YAPTIM CSDE ORTALAMA 730FPS ALDIM AMA GENE TAKILMA YAPTI

Dostum oyundayken Windowstsn olay görüntüleyici açıp hatayı ya da hataları bulup böylece çözüm bulabilirsin. Ben bu şekilde çözmüştüm.

SİSTEM;
RYZEN 7500F
MSI PRO B650-S WIFI
GSKILL CL26 5600 MHZ

KOMPLE FORMAT

Windows Grafik Ayarlarına gir Donanım Hızlandırmalı Gpu Zamanlamasını ve Dinamik Yenileme hızını kapat düzelecek

Driverları güncellerken veya DDU yaptıysan indirirken sıkıntı olmuş olabilir.

Ramleri MHz değerlerii bi düşürür müsün , olmazsa bence en temizi bi format çak veya DDU ile temizleyip tekrar kur.
zaten problem olduğu için komple format attım ve temiz kurulum yaptım ramleri hem düşükte hem yüksekte denedim
Post automatically merged:

Dostum oyundayken Windowstsn olay görüntüleyici açıp hatayı ya da hataları bulup böylece çözüm bulabilirsin. Ben bu şekilde çözmüştüm.
o şekilde çekilebilecek bir şey değil anlık olarak takılma oluyor sadece

Windows Grafik Ayarlarına gir Donanım Hızlandırmalı Gpu Zamanlamasını ve Dinamik Yenileme hızını kapat düzelecek
kapattım deneyip yazıcam

zaten problem olduğu için komple format attım ve temiz kurulum yaptım ramleri hem düşükte hem yüksekte denedim

o şekilde çekilebilecek bir şey değil anlık olarak takılma oluyor sadece

kapattım deneyip yazıcam
inşallah çözülmüştür anlattığın şey bu çözüme çıkıyor çünkü

Galiba sistemi Gamegaraj'dan aldın. Kule tipi ile uğraşmamak adına sıvı soğutma yolluyorlar. İmzandaki gibi işlemci soğutucusu sıvı soğutma ise anakart ısınıyor olabilir. Gerçi Valorant ve CS2'de olmayabilir. Tabii sen kule tipi diyorsun ve anakartın da mosfet soğutması var. Büyük ihtimalle bundan değil, ama yan camı açık bırakıp bir deneyin. Ben BF6 ve COD'da bu sorunu yaşıyordum.

Neyse bağlantıda önerdiğim tüm yöntemleri uygulayın. Sonrasında tekrar test edin.

Galiba sistemi Gamegaraj'dan aldın. Kule tipi ile uğraşmamak adına sıvı soğutma yolluyorlar. İmzandaki gibi işlemci soğutucusu sıvı soğutma ise anakart ısınıyor olabilir. Gerçi Valorant ve CS2'de olmayabilir. Tabii sen kule tipi diyorsun ve anakartın da mosfet soğutması var. Büyük ihtimalle bundan değil, ama yan camı açık bırakıp bir deneyin. Ben BF6 ve COD'da bu sorunu yaşıyordum.

Neyse bağlantıda önerdiğim tüm yöntemleri uygulayın. Sonrasında tekrar test edin.

2 sene önce kendim toplamıştım bir yerden almadım soğutmadan dolayı olduğunu düşünmüyorum çünkü test yaptığımda %100 kullanımda bile 80 küsür derece görüyor max

Geri