Mücahit Berat
80+
- Reaksiyon skoru
- 43
np1 focus problemi var bunlarda var mı acaba qr ödemelerde sıkıntı oluyor
bu yene iyi 17 pro max ve s26 ultra yük altında her yer 75 derece"8s Gen 4 ile bu cihazın throttling yaşadığı dile getiriliyor" imiş.
![]()
ekran süresi kötü oldu benim için. youtube da bir kaç videoda oyun oynarken kapanma olaylarını gördüm yine internette birisi nfc ile ilgili sorun yaşadığını söylemişti ödemeydi galiba tam hatırlayamadım. 35 e kadar düşerse alırım demiştim ama tüm bunlara kılıf sorunu kamera ve pilde eklenince vazgeçtim galiba.256gb depolama ve 12gb ramli olanını kullanıyorum yaklaşık 5 aydır. Kamerası fiyatının çok gerisinde ve ışık bir loş olduğu anda grenlenme oluyor. Ayrıca şarjı hiç ama hiç iyi gitmiyor kanımca. 5150 mAh bataryası var fakat 5,5-6 saat üzeri ekran süresi görmedim. Akıcılığı ve arayüzü hoş ama bence bu fiyata değmez. Samsung'un FE serisine yönelin derim.
5g kullaniyormusun256gb depolama ve 12gb ramli olanını kullanıyorum yaklaşık 5 aydır. Kamerası fiyatının çok gerisinde ve ışık bir loş olduğu anda grenlenme oluyor. Ayrıca şarjı hiç ama hiç iyi gitmiyor kanımca. 5150 mAh bataryası var fakat 5,5-6 saat üzeri ekran süresi görmedim. Akıcılığı ve arayüzü hoş ama bence bu fiyata değmez. Samsung'un FE serisine yönelin derim.
Evet kullaniyorum bir sikinti yok.5g kullaniyormusun
NFC ile ilgili bir sikinti yok. Kilif olarak da bunun haricinde Turkiye'de satilan kilif yok galiba : https://www.trendyol.com/spigen/not...-p-977602542?boutiqueId=689770&merchantId=968ekran süresi kötü oldu benim için. youtube da bir kaç videoda oyun oynarken kapanma olaylarını gördüm yine internette birisi nfc ile ilgili sorun yaşadığını söylemişti ödemeydi galiba tam hatırlayamadım. 35 e kadar düşerse alırım demiştim ama tüm bunlara kılıf sorunu kamera ve pilde eklenince vazgeçtim galiba.
Odaklamayla ilgili bir sorun yasamadim ancak dusuk isikta odagi birak komple tavuk körü oluyor telefonnp1 focus problemi var bunlarda var mı acaba qr ödemelerde sıkıntı oluyor
Yeni seri yakında çıkarnothingin en iyi telefonu mu bu?
operator baglantisi cok sarj harcatiyor 5g den 3gye gec ne kadar az sarj gittigini gor biEvet kullaniyorum bir sikinti yok.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
NFC ile ilgili bir sikinti yok. Kilif olarak da bunun haricinde Turkiye'de satilan kilif yok galiba : https://www.trendyol.com/spigen/not...-p-977602542?boutiqueId=689770&merchantId=968
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Odaklamayla ilgili bir sorun yasamadim ancak dusuk isikta odagi birak komple tavuk körü oluyor telefon