🔥İndirim Nothing Phone 3 512 GB 16GB RAM 37.999TL Ucuzlamaya Devam Ediyor

"8s Gen 4 ile bu cihazın throttling yaşadığı dile getiriliyor" imiş.

1775651066803-webp.239429

Sar değerleri baya yüksek gerçekten...

Honor 400 Pro kullanan var mı acaba forumda? 400 pro yu yakın zamanda almayı düşünüyorum. Bu telefonla karşılaştırmasında Honor daha iyi olarak çıkmış tabi. Özellikle kamera olarak.
Fikir verebilecekler için önerilere açığım. Konuyu kirletmemek adına dm den de yazabilirsiniz. Teşekkürler şimdiden.

256gb depolama ve 12gb ramli olanını kullanıyorum yaklaşık 5 aydır. Kamerası fiyatının çok gerisinde ve ışık bir loş olduğu anda grenlenme oluyor. Ayrıca şarjı hiç ama hiç iyi gitmiyor kanımca. 5150 mAh bataryası var fakat 5,5-6 saat üzeri ekran süresi görmedim. Akıcılığı ve arayüzü hoş ama bence bu fiyata değmez. Samsung'un FE serisine yönelin derim.
ekran süresi kötü oldu benim için. youtube da bir kaç videoda oyun oynarken kapanma olaylarını gördüm yine internette birisi nfc ile ilgili sorun yaşadığını söylemişti ödemeydi galiba tam hatırlayamadım. 35 e kadar düşerse alırım demiştim ama tüm bunlara kılıf sorunu kamera ve pilde eklenince vazgeçtim galiba.

256gb depolama ve 12gb ramli olanını kullanıyorum yaklaşık 5 aydır. Kamerası fiyatının çok gerisinde ve ışık bir loş olduğu anda grenlenme oluyor. Ayrıca şarjı hiç ama hiç iyi gitmiyor kanımca. 5150 mAh bataryası var fakat 5,5-6 saat üzeri ekran süresi görmedim. Akıcılığı ve arayüzü hoş ama bence bu fiyata değmez. Samsung'un FE serisine yönelin derim.
5g kullaniyormusun

5g kullaniyormusun
Evet kullaniyorum bir sikinti yok.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

ekran süresi kötü oldu benim için. youtube da bir kaç videoda oyun oynarken kapanma olaylarını gördüm yine internette birisi nfc ile ilgili sorun yaşadığını söylemişti ödemeydi galiba tam hatırlayamadım. 35 e kadar düşerse alırım demiştim ama tüm bunlara kılıf sorunu kamera ve pilde eklenince vazgeçtim galiba.
NFC ile ilgili bir sikinti yok. Kilif olarak da bunun haricinde Turkiye'de satilan kilif yok galiba : https://www.trendyol.com/spigen/not...-p-977602542?boutiqueId=689770&merchantId=968

np1 focus problemi var bunlarda var mı acaba qr ödemelerde sıkıntı oluyor
Odaklamayla ilgili bir sorun yasamadim ancak dusuk isikta odagi birak komple tavuk körü oluyor telefon

Nothing pahalı çıkarıp ucuzlatıyor.
3a ve 3a pro 30-35e çıkmış
Şimdi 22.5-25 arası
4A ve prosu da benzer

Yani en baştan ucuz çıkarsanız nolacak

Evet kullaniyorum bir sikinti yok.

NFC ile ilgili bir sikinti yok. Kilif olarak da bunun haricinde Turkiye'de satilan kilif yok galiba : https://www.trendyol.com/spigen/not...-p-977602542?boutiqueId=689770&merchantId=968

Odaklamayla ilgili bir sorun yasamadim ancak dusuk isikta odagi birak komple tavuk körü oluyor telefon
operator baglantisi cok sarj harcatiyor 5g den 3gye gec ne kadar az sarj gittigini gor bi

Geri