Yardım Asus tuf gaming fx705du ile ddr5 sistem takası mantıklı mı ?

reşit arda çevik

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
176
sistemimi 2. elde satıyorum sistemim imzada yazıyor bana gelen teklifte asus tuf gaming fx705du + üzerine para verip takas yapmak istiyor sizce yapmalı mıyım genellikle fps oyunları oynicam üniversiteye geçtiğim için laptop daha çok işimi görür yanında aldığım ekstra parayı da biriktirip ileride daha iyi bir laptopa geçerim diye düşünüyorum.
kendi sistemim ilana 36k dan koydum.
laptopun özellikleri
Ryzen 7 3750h işlemci
16GB 2x corsair 3000mhz ram
500gb ssd
Nvidia gtx 1660ti max-p 6gb

kanka laptopu kaça sayacan ki eski değilmi o işlemci filan

kanka valla bilemedim pek mantıklı gelmedi 7 yıllık laptop
ben de idarelik düşünüyorum şuanda 15 yıllık laptop bile var elimde ve hala kullanıyorum bunda bir sorun çıkacağını düşünmüyorum ileride biraz biriktirip 5070 bir laptopa geçerim diye düşünüyorum

sistemimi 2. elde satıyorum sistemim imzada yazıyor bana gelen teklifte asus tuf gaming fx705du + üzerine para verip takas yapmak istiyor sizce yapmalı mıyım genellikle fps oyunları oynicam üniversiteye geçtiğim için laptop daha çok işimi görür yanında aldığım ekstra parayı da biriktirip ileride daha iyi bir laptopa geçerim diye düşünüyorum.
kendi sistemim ilana 36k dan koydum.
laptopun özellikleri
Ryzen 7 3750h işlemci
16GB 2x corsair 3000mhz ram
500gb ssd
Nvidia gtx 1660ti max-p 6gb
Bu laptopu ilk çıktığı zamanlarda alıp kullanmıştım. İşlemci performans olarak rezalet ötesi 7.nesil i7 lerden bile daha güçsüz. 1 sene anca dayanabildim. Cihazın kasası da aşırı dandik ekranı açarken kırılacakmış hissiyatı vardı. Ederi 10-12k dan fazla değil ona göre değerlendirin.

yorumlarınız için sağolun takastan vazgeçtim sistemi parça parça satıp 0 laptop alıcam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,390
Üyeler
193,020
Son üye
dyanesa
Geri