🔥İndirim Palit Nvidia Geforce RTX5080 Gamingpro 71.999 TL 6-9 Taksit Hepsiburada Satıcılı

Arkadaşlar almak isteyen alsın. 2 haftadır aktif olarak kullanıyorum. Fanları sessiz soğutması güzel model. Buhar odası var. Palit diye ön yargılı olmayın. Ben palitin 20 sene önce kurbağa resimli modellerini bilirim. Nvıdıa nın iyi ortaklarındandır.

palit almak yerine buda alınabilir. meraklısına.
İkisini de kullandım, şu an Galax kullanıyorum. Gamingpro'dan her konuda daha iyi diyebilirim. Sıcaklık, kalite, fan sesi vs.
Marka olarak ikisi de iyi ona lafım yok. Ama model bazlı bakmak lazım. Ex Gamer daha üst bir model.

İkisini de kullandım, şu an Galax kullanıyorum. Gamingpro'dan her konuda daha iyi diyebilirim. Sıcaklık, kalite, fan sesi vs.
Marka olarak ikisi de iyi ona lafım yok. Ama model bazlı bakmak lazım. Ex Gamer daha üst bir model.
Hocam burda mevzu model değil zaten taksit seçeneği yok sizin dediğinizde. 70k yı tek seferde verebilecek insanda pek yok.

Hocam burda mevzu model değil zaten taksit seçeneği yok sizin dediğinizde. 70k yı tek seferde verebilecek insanda pek yok.
Taksite bir şey diyemem hocam. Arkadaş alternatif atmış ben de cevap verdim. Mevzu model, gerçekten fark var, aynı taksit olsa her türlü Ex Gamer derdim. 10'a yakın 5080 modeli kullandım.

Taksite bir şey diyemem hocam. Arkadaş alternatif atmış ben de cevap verdim. Mevzu model, gerçekten fark var, aynı taksit olsa her türlü Ex Gamer derdim. 10'a yakın 5080 modeli kullandım.
Kullandığınız modelleri ve tecrübelerinizi yazarsanız belki parası olupta model seçecek arkadaşlara yardımcı olabilir.

Palit güvenilir ve köklü bir firma, kendim 4070 kartını kullanıyorum ondan önce de 3060 modelini kullandım. Hiçbir sorun yaşamadım, soğutma performansı ve sessizliği gayet yeterli

Bilmiyorum ne kadar doğru sormam ama, MSI GAMING TRIO almak yerine bunlar değerlendirilir mi? Bende biraz marka takıntısı var, o yüzden MSI GAMING TRIO'nun beyaz versiyonunu bekliyorum stoklara gelsin diye. Fakat 30-40k fiyat farklı olabiliyor arada. Yani gerçekten MSI bunu hak ediyor mu?

Bilmiyorum ne kadar doğru sormam ama, MSI GAMING TRIO almak yerine bunlar değerlendirilir mi? Bende biraz marka takıntısı var, o yüzden MSI GAMING TRIO'nun beyaz versiyonunu bekliyorum stoklara gelsin diye. Fakat 30-40k fiyat farklı olabiliyor arada. Yani gerçekten MSI bunu hak ediyor mu?
Chip NVIDIA'ya ait yani tüm markalar aynı chipi kullanıyor, markalar sadece farklı tasarım ve soğutma teknolojileri geliştiriyor. 3 aşağı 5 yukarı tüm markalarda performans aynı. Fiyat farkını tamamen marka algısına ödüyoruz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,748
Üyeler
190,964
Son üye
wanted2259
Geri