Zor değil çok az pim yamulmuş kartı beğendim ve uyguna aldım diyorsan iade etme. Kendine güvenmiyorsan bir bilgisayarcı varsa yakında götür halleder hemen. Ama çok az pimde var, bence düzelt.Bu mümkün mü
Bugun calısır yarın calısmaz, yarın destek sunmazlar ama. Iade et.Amazon müşteri hizmetler ile konuştum ürünler iadeden geldiğinde test ediliyor çalışıyormu diye dedi ve çalışıyorsa yollanıyor dedi. İşlemciyi takıp deneyin dedi sizce yapıyım mı?
Yorumların alayı hayatında iki pin bile düzeltip işlemci takmamış kişiler. Kaç pinli işlemcilerken düzeltilip takılıyor. Depodan uyguna aldın diye biliyorum, iade etme pin düzelt kullan. bir şey olmaz.Amazon depodan almıştım. Bu pinler yamukmu kırıkmı?
![]()
nztoik3.jfif - Hızlı Resim
Bu görsel, Hızlı Resim'e 09 Nisan 2026 tarihinde yüklendi, 750×1000 piksel çözünürlüğünde, JFIF formatındadır. — ID: nztoik3hizliresim.com
![]()
ri2sru4.jfif - Hızlı Resim
Bu görsel, Hızlı Resim'e 09 Nisan 2026 tarihinde yüklendi, 750×1000 piksel çözünürlüğünde, JFIF formatındadır. — ID: ri2sru4hizliresim.com
![]()
s69srb4.jfif - Hızlı Resim
Bu görsel, Hızlı Resim'e 09 Nisan 2026 tarihinde yüklendi, 750×1000 piksel çözünürlüğünde, JFIF formatındadır. — ID: s69srb4hizliresim.com
++++ 28 gün iade süresi var zatenYorumların alayı hayatında iki pin bile düzeltip işlemci takmamış kişiler. Kaç pinli işlemcilerken düzeltilip takılıyor. Depodan uyguna aldın diye biliyorum, iade etme pin düzelt kullan. bir şey olmaz.
Garanti zaten düzeltiyor pinleride onla niye uğraşsın. Garantiye verip 1 ay anakartsızmı kalsınDirek iade edin pinleri düzeltmeyi deneyebilirsin ama çok yumuşak, istersen önce bir yetkili servise sor amazon depo ürünü aldığını ilet belki garantiden ücretsiz soket değişimi yaparlar eğer ücret isterseler direk iade et dışarıda soket yaptırmanızda maliyetli, çizgi elektronik vardı önceden Niyazi Saral çok bilgili sektöre ön ayak getirmiş birisi. Gençlerin teknoloji ve yazılımına destek ve eğitim veren biriydi bir çok kullanıcı hatası olan asus ürünlerini garanti kapsamında onarım yapmışlardı. Gigabyte servisi ile önce görüşüp şansınızı deneyin
Muhtemelen okuyordur zaten, pinleri göz kararı düzelt tak sorun yaşamazsın. Çok pinde sorun olsa bende iade et derdimde tek tük var.Amazon müşteri hizmetler ile konuştum ürünler iadeden geldiğinde test ediliyor çalışıyormu diye dedi ve çalışıyorsa yollanıyor dedi. İşlemciyi takıp deneyin dedi sizce yapıyım mı?
Üründe ciddi bir avantajı varsa verebilir çok düşük bir meblağ fark varsa zaten uğraşmasınGaranti zaten düzeltiyor pinleride onla niye uğraşsın. Garantiye verip 1 ay anakartsızmı kalsın![]()