Yardım Yeni aldığım anakartın pinleri mi yamuk? YARDIM

Direkt iade edin hocam bu anakarttan yarar gelmez artık

Amazon müşteri hizmetler ile konuştum ürünler iadeden geldiğinde test ediliyor çalışıyormu diye dedi ve çalışıyorsa yollanıyor dedi. İşlemciyi takıp deneyin dedi sizce yapıyım mı?
Bugun calısır yarın calısmaz, yarın destek sunmazlar ama. Iade et.

Amazon depodan almıştım. Bu pinler yamukmu kırıkmı?

Yorumların alayı hayatında iki pin bile düzeltip işlemci takmamış kişiler. Kaç pinli işlemcilerken düzeltilip takılıyor. Depodan uyguna aldın diye biliyorum, iade etme pin düzelt kullan. bir şey olmaz.

Pinleri düzeltebilirsen düzelt, kısmi %15, %20 iade al. Amazon desteğe fotoğraflarini atarsın verirler.

Direk iade edin pinleri düzeltmeyi deneyebilirsin ama çok yumuşak, istersen önce bir yetkili servise sor amazon depo ürünü aldığını ilet belki garantiden ücretsiz soket değişimi yaparlar eğer ücret isterseler direk iade et dışarıda soket yaptırmanızda maliyetli, çizgi elektronik vardı önceden Niyazi Saral çok bilgili sektöre ön ayak getirmiş birisi. Gençlerin teknoloji ve yazılımına destek ve eğitim veren biriydi bir çok kullanıcı hatası olan asus ürünlerini garanti kapsamında onarım yapmışlardı. Gigabyte servisi ile önce görüşüp şansınızı deneyin

Direk iade edin pinleri düzeltmeyi deneyebilirsin ama çok yumuşak, istersen önce bir yetkili servise sor amazon depo ürünü aldığını ilet belki garantiden ücretsiz soket değişimi yaparlar eğer ücret isterseler direk iade et dışarıda soket yaptırmanızda maliyetli, çizgi elektronik vardı önceden Niyazi Saral çok bilgili sektöre ön ayak getirmiş birisi. Gençlerin teknoloji ve yazılımına destek ve eğitim veren biriydi bir çok kullanıcı hatası olan asus ürünlerini garanti kapsamında onarım yapmışlardı. Gigabyte servisi ile önce görüşüp şansınızı deneyin
Garanti zaten düzeltiyor pinleride onla niye uğraşsın. Garantiye verip 1 ay anakartsızmı kalsın :D
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Amazon müşteri hizmetler ile konuştum ürünler iadeden geldiğinde test ediliyor çalışıyormu diye dedi ve çalışıyorsa yollanıyor dedi. İşlemciyi takıp deneyin dedi sizce yapıyım mı?
Muhtemelen okuyordur zaten, pinleri göz kararı düzelt tak sorun yaşamazsın. Çok pinde sorun olsa bende iade et derdimde tek tük var.

Peki ben şuan anakartsızım indirimde bitti napcam hepsiburada indiriminide kaçırdık. İade edicem bu arada yetkili servis bilmiyorum gigabyte ın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,825
Üyeler
191,175
Son üye
llSOULJAll
Geri