Intel Arc B580 Ekran Kartı Değerlendirmesi

sam3d

80+
Reaksiyon skoru
0
Dostlar sizce intel arc b580 iyi bir ekran kartı mı fiyatını göz önünde bulundurarak oynuyacağım en donanımlı oyun gta falan olur fps oyunlarında başarılı kullanan var mı

gayet güzel ekran kartı hocam. Uzun yıllar oyunlarda güzel iş çıkarır.

i5 14400F ile iyi bir iş çıkarır mı birde ana kart hakkında bir bilgim yok ne önerirsin
Post automatically merged:

i5 14400F ile iyi bir iş çıkarır mı birde ana kart hakkında bir bilgim yok ne önerirsin

Evet i5 14400f ile güzel iş çıkarır. Güzel kombinasyon olur ikisi.
anakart ise https://www.itopya.com/gigabyte-b760m-d3hp-ddr5-5600mhzoc-soket-1700-m2-hdmi-dp-matx-anakart_u27185 bunu önerebilirim.

Dostlar sizce intel arc b580 iyi bir ekran kartı mı fiyatını göz önünde bulundurarak oynuyacağım en donanımlı oyun gta falan olur fps oyunlarında başarılı kullanan var mı
2k da kullanacaksın fiyatında muadili olmayan çok güzel bi kart. Ama 2k da o detay önemli

Evet i5 14400f ile güzel iş çıkarır. Güzel kombinasyon olur ikisi.
anakart ise https://www.itopya.com/gigabyte-b760m-d3hp-ddr5-5600mhzoc-soket-1700-m2-hdmi-dp-matx-anakart_u27185 bunu önerebilirim.
bu alınabilir bir sistem mi ?

sence bu kartın 12 gb vrami olması 5060dan daha alınabilir yapar mı birde driver sorunları devam ediyor mu ?
Driver sorunlarını büyük oranda çözümlerini duydum kullanan bi kaç arkadaş vardı. 5060 la kıyasına gelirsek de hangi çözünürlükte kullanacağına bağlı. 2k da kullanacaksan b580. 1080p de kullanacaksan 5060

Yaklaşık bir senedir RTX 5060 Ti 16 GB kullanan biri olarak, ARC B580'i Kartı sadece 8.500 TL gibi bir fiyata aldım. XeSS ve frame generation aynı anda kullanırsan 5060 ti native fps değerlerini yani 170 180 fps'leri 1080p ultrada yakalarsın. Uzun lafın kısası; beklentimin çok üzerinde, yağ gibi akan bir deneyim yaşattı. Driver'la ilgili bir sorun yaşamadım ben şuana kadar sadece Playstation oyunlarında bu film efektleri diye bir seçenek var, o görüntüyü çok bozuyor ama onun dışında diğer oyunlarda yani 25k'lık ekran kartıyla kapışır diyebilirim.

2k da kullanacaksın fiyatında muadili olmayan çok güzel bi kart. Ama 2k da o detay önemli
Hocam 4k'da xess+fg ile de güzel sonuçlar veriyor.

Geri