Dlss 4.5 vs Fsr 4 vs Dlss 4

Nasıl ilk defa duydun yayınlandı ya resmi okarak
Hocam duymak o manada değil. Duydum da yani dlss 4 ün önüne geçirilecek kadar da büyük bişey olduğu kadarını araştırmadım. Yoksa okudum zaten açılmıştı bir forumda ya da bir yerde. Ordan hatırlıyorum.

AMD bile kendisini NVIDIA ve teknolojileri ile kıyaslamıyor, adamların amacı NVIDIA ile yarışmak yada yakalamak değil ki . Zaten siklet farkı var. AMD giriş ve orta segmente hitap edip pastadan pay alıp, Allah bereket versin minvalinde takılan bir firma :)

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Hocam duymak o manada değil. Duydum da yani dlss 4 ün önüne geçirilecek kadar da büyük bişey olduğu kadarını araştırmadım. Yoksa okudum zaten açılmıştı bir forumda ya da bir yerde. Ordan hatırlıyorum.
Dlss 4 geride bırakıcak şekilde gelişti fsr 4.1 ile 4 arasında özellikle dengeli veya perfomans modlarında fark ciddi var

AMD bile kendisini NVIDIA ve teknolojileri ile kıyaslamıyor, adamların amacı NVIDIA ile yarışmak yada yakalamak değil ki . Zaten siklet farkı var. AMD giriş ve orta segmente hitap edip pastadan pay alıp, Allah bereket versin minvalinde takılan bir firma :)
O da doğru. %93 zaten Nvidianın ekran kartı pazarında %1 intel (intel yeni girdi listeye) . kalan %6 da AMD

FSR 4 daha DLSS 3 ile zar zor rekabet edebiliyor
Yanlışınız var FSR 4, DLSS 5 den bile daha kaliteli hatta muhtemelen DLSS 6 bile FSR 4 ile yarışamaz. En büyük AMD. AFMF 2 de süper bir açıyorum 10 fps i 350 fps yapıyor.

(parası anca amd ye yettiği için mecbur amd kullanan ve teknolojilerini öven adam)

Yanlışınız var FSR 4, DLSS 5 den bile daha kaliteli hatta muhtemelen DLSS 6 bile FSR 4 ile yarışamaz. En büyük AMD. AFMF 2 de süper bir açıyorum 10 fps i 350 fps yapıyor.

(parası anca amd ye yettiği için mecbur amd kullanan ve teknolojilerini öven adam)
Reis yanlış yazdın o övmedi. Diğer arkadaş övdü. Enes öven arkadaş. Sizin cevapladığınız gene takovic sizinle aynı fikirde.

FSR 4.0 dlss rakibi değil önce onu bir adını koymak lazım hala amd de mfg ye ve kalite artmasına ve reflex ve buna benzer şeylere cevap yok ve vereceği cevap çok geç olıcagı için gene rakibi yakalayamaz çünkü rakip nvdia tekel
RTX4070 i ne zaman aldın?

Geri