Yardım Goodbyedpi artık çalışmıyor yardım (ÇÖZÜLDÜ)

en rahatı openwrt destekli router alıp zapret kurmak bütün cihazlarda hiç ayarlama yapmadan çalışıyor. evde olmadığım zamanlarda da vpn ile ev ağıma bağlanıyorum ve discord gene çalışır hale geliyor
bu kadar bilseydik apartman yöneticisi olurduk :D

en rahatı openwrt destekli router alıp zapret kurmak bütün cihazlarda hiç ayarlama yapmadan çalışıyor. evde olmadığım zamanlarda da vpn ile ev ağıma bağlanıyorum ve discord gene çalışır hale geliyor
çok iyiymiş sistem he
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

bende zapret sorunsuz çalışıyor
kurdum zapret i oldu adamsın

bu kadar bilseydik apartman yöneticisi olurduk :D
hocam bu daha hiç bir şey. vpn ile routere bağlandıktan sonra wake on lan ile bilgisayarımı uzaktan açabiliyorum. açıldıktan sonra da windows uygulaması ile kontrol edebiliyorum

hocam bu daha hiç bir şey. vpn ile routere bağlandıktan sonra wake on lan ile bilgisayarımı uzaktan açabiliyorum. açıldıktan sonra da windows uygulaması ile kontrol edebiliyorum
başka böyle işe yarayacak değerli bilgilerin varsa anlat ben dinliyorum hocam :D

Hocam bu banka uygulamalarında e devlette fln sorun çıkarır diye kurmak istemiyorum modeme sorun yapmıyor değil mi herhangi bir yerde

Geri