Düşürmek çok kârlı gelmedi, 8k kadar fiyat düşüyor ama 32gb 6400lerden 16gb 6000 cl38 e düşmeye değmez gibi geliyor.rami düşürebiliyorsunuz hocam
Düşürmek çok kârlı gelmedi, 8k kadar fiyat düşüyor ama 32gb 6400lerden 16gb 6000 cl38 e düşmeye değmez gibi geliyor.rami düşürebiliyorsunuz hocam
Kafayı yemişler@Abdullah Hacıgül gelen eleştirilere ne diyosun abi
Anakart seçeneği olmamasından eleştiriliyor. Düzgün b850 veya b650 bir kart opsiyonu konulsa insanlar sistemi demonte almadan monte alırdı. Zor olan şeyler halledilmiş, şuan piyasada alınması en rahat şey eklenmemiş benim şahsi düşüncem, bi çoğuda benle aynı fikirdedir. Emeğinize bir lafımız yok, arka planı bilemeyiz.Kafayı yemişler
Sıkıntı yok bedava sistem stok bitti zaten.Anakart seçeneği olmamasından eleştiriliyor. Düzgün b850 veya b650 bir kart konulsa insanlar sistemi demonte almadan monte alırdı.
tabii ki, ama kafayı yemiş olmuyorlar. Siz alsanız sizde bu piyasada anakart fiyatları sürekli indirim yiyorken, en azından opsiyonda F/P iyi bir anakart görmek isterdiniz. Ki zor parçalar zaten ram ve ekran kartıyken onlar halledilmiş. Böyle şeyleri düşünen bir insansınız, o yüzden itopyanın raf eritme politikası gibi görüyorum bunu neticede arka planı biz bilemeyiz. Eleştiri gelişimin kaynağıdır. Vatandaki sistemle kafa kafaya şu piyasada güzel bir sistem olmuş.Sıkıntı yok bedava sistem stok bitti zaten.
Fırsat işlerde küçük hesap yapmam alır beğenmediğim olursa da revize ederim. Bu sistemi yorumdaki arkadaşlara yapmadım çünkü onlara yarın 5 stoklu 30K ya sistem yapayım onların standartı o olur değişik bir mantıklar var.tabii ki, ama kafayı yemiş olmuyorlar. Siz alsanız sizde bu piyasada anakart fiyatları sürekli indirim yiyorken, en azından opsiyonda uygun bir b650 görmek isterdiniz. Ki zor parçalar zaten ram ve ekran kartıyken onlar halledilmiş. Böyle şeyleri düşünen bir insansınız, o yüzden itopyanın raf eritme politikası gibi görüyorum bunu neticede arka planı biz bilemeyiz. Eleştiri gelişimin kaynağıdır. Vatandaki sistemle neredeyse kafa kafaya şu piyasada güzel bir sistem olmuş.
Ticaret bilen bir insan olarak para veren insanı hiçbir şekilde tam olarak memnun edemezsiniz, çünkü adam para veriyorFırsat işlerde küçük hesap yapmam alır beğenmediğim olursa da revize ederim. Bu sistemi yorumdaki arkadaşlara yapmadım çünkü onlara yarın 5 stoklu 30K ya sistem yapayım onların standartı o olur değişik bir mantıklar var.
ve
Maalesef Vatandaki 16GB 5600mhz ram ile 32GB 6400MHz aynı maliyet değil
Maalesef Vatandaki FAZEON kasa psu ile ATX3.1 NZXT Kasa Psu aynı maliyet değil
Maalesef Vatandaki 2 fanlı Zotac ile Gigabyte aynı maliyet değil.
Vatandaki 245K da 225F ile aynı maliyet değil ama insanlar sadece tek taraflı bakıyor
Şuan piyasanın altını RAM’dir. Bu Rami 62.999₺’ye sığdırabilmek için 2 gün uğraştım.
Eleştiri kısmında da bazılarınızın yaşı kadardır bu işi yapıyorum hazır sistem konseptini de TRde ben kurdum ve biz de bir şeyler gördük insanlar istedikçe istiyor asla sonu yok. Teşekkür etmeyi de unuttular. Sevgiler
işlemci intel b650 b850 falan olamaz o anakartAnakart seçeneği olmamasından eleştiriliyor. Düzgün b850 veya b650 bir kart opsiyonu konulsa insanlar sistemi demonte almadan monte alırdı. Zor olan şeyler halledilmiş, şuan piyasada alınması en rahat şey eklenmemiş benim şahsi düşüncem, bi çoğuda benle aynı fikirdedir. Emeğinize bir lafımız yok, arka planı bilemeyiz.
B860 olduğunu biliyorum, am5 konusuna bakıyordum refleks olmuş.işlemci intel b650 b850 falan olamaz o anakart
arkadaşın bahsettiği şey zaten opsiyon olarak anakart yükseltmek ve bence böyle şeyler düşünülseydi daha iyi olurdu fiyat farkı verip isteyen geçerdi bir üst modele haklı buluyorum eleştiriyi ama 62.000 tl ile yinede çok iyi sistem hazırlanmış tebrik etmek lazım bu ekonomide.işlemci intel b650 b850 falan olamaz o anakart