7800x3d mi 9800x3d mi almalı

açıklayabilecek bir şeyin yok, önerdiğin şey saçmalık ötesi, gelecek de gelecek diye tutturmuşsun, gelecekte daha iyi bir ekran kartı alacağı için daha iyi bir işlemciye ihtiyacı olacaksa o işlemciyi de gelecekte alır, neden parasını şimdi harcasın? yeni seri işlemci gelmeyecek mi bu bahsettiğin uğruna yaşadığın gelecekte, biz bugünü yaşıyoruz geleceği değil, şuan performans istiyorsam şuan performans alabileceğim eylemlerde bulunurum, 2 yıl sonra ekran kartı alıcam diye gidip 2 yıl sonra beni kotaracak bi işlemciyi bugün niye alayım manyak mıyım ben?

okumadım valla

Şu an 7600 işlemci ve 3080 12gb ekran kartı var. 4k oled monitör aldık ama zevkini yaşayamıyoruz. Sistem 2k çözünürlükte bile en fazla 70fps civarı fps veriyor. İşlemciyi değişecek ama karar veremedik. 7800x3d fiyatı daha uygun olduğu için daha cazip geliyor ama 9800x3d de parasını hak eden bir işlemci. Windows daha hızlı çalışsın ve çok daha rahat alt-tab atsın, fps 100 mümkünse 150 üzerine çıksın ve ekran kartını da upgrade yapınca bal dök yala olsun istiyoruz.
7800x3d yeter mi yoksa bizi sadece 9800x3d mi keser?
işlemcin iyi zaten ekran karıtnı yükselt

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,205,508
Üyeler
192,736
Son üye
mscofieldd
Geri