🔥İndirim Lenovo yoga tab 16900 tl

Tableet + kalem çok iyi fiyat gen3 bide s9+ı satıp alsak mı ki

Fiyat çok iyi beyler bu fiyata daha iyi bir tablet yok bana göre, ihtiyacı olan çeksin fiyatı 20k'ken bile öneriyordum. Bu fiyata kaçmaz dostlar.
Post automatically merged:

S9+'ı neden satıyorsun? Super AMOLED ekranı var onun ayrıca Lenovo'nun yazılımı rezalet.
Yazılımı baya düzeltmişler diyorlardı yapay zeka özellikleri de eklemişler bencede s9+ dan geçirmez ama yeni tablet alacak biri için bu fiyata kaçmaz bence hocam.

sanırım içinden şarj cihazı çıkmıyor ve hiçbir sitede bulamadım lenovo şarj cihazı

Tablet bu fiyata çok iyi fakat kılıfı hiç bir yerde yok ben de kuzenime bu tableti aldırmak istedim ama kılıfı olmayınca arada kaldım benzer boyuta sahip başka tablet kılıflarıni bir şekil uydurabilirmiyiz acaba

Piyasada kılıfı yok ama bu fiyatlarda kalırsa ve satışları iyi olursa ilerde getirirler gibi. Talep oluşursa kılıf öyle gelecek gibi. Alacakların dikkat etmesi gereken nokta işlemcisi 8 çekirdekli gen 3 değil 6 çekirdekli snapdragon gen 3 var. Sitesinde ve satılan çoğu yerde bu şekilde yazılmış. Performansı iyi ama 2 adet verimlilik çekirdeklerinden kırpılmış, pil ömrü çok iyi olmayabilir. Bu fiyata alınır ama kırpılmış gen 3 olduğunu bilerek alınız. Alıp kullanan varsa device info gibi bir uygulama ile kontrol edip atabilir mi?

Son düzenleme:
Geri