Kızla nasıl konuşurum.

ㅤkai

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
318
Bi arkadaş vesilesiyle bi kızla tanıştım kendisi beni beğenmiş vesaire de kızla nasıl iletişim kurarım? Yüzyüze çok rahat kuruyorum ama istemsiz internetteyiz şuan ne yazsam??
EDIT:
Son günlerde kızla günde 1 saat falan konuşuyoruz aşırı anlayışlı bir insan şuan çok iyi gidiyor ayrıca Spotify'da blend yaptık %86 çıkması samimiyeti biraz olsun arttırdı

Son düzenleme:
Nördün yaz sohbete gir ordan ortak hobilerden felan ayarı ver gitsin film dizi olur oyunlar olur ilgi alanları neymiş bak repostlardan felan hiçte kızla konuşmadım tavsiye olarak görürsen artık

Nördün yaz sohbete gir ordan ortak hobilerden felan ayarı ver gitsin film dizi olur oyunlar olur ilgi alanları neymiş bak repostlardan felan hiçte kızla konuşmadım tavsiye olarak görürsen artık
oyun konusunu açtım çok iyi ilerliyom şuan

Bi arkadaş vesilesiyle bi kızla tanıştım kendisi beni beğenmiş vesaire de kızla nasıl iletişim kurarım? Yüzyüze çok rahat kuruyorum ama istemsiz internetteyiz şuan ne yazsam??
yaş kaç ona göre konu önerim zaten beğendiyse seni her türlü olur

oyun konusunu açtım çok iyi ilerliyom şuan
o zaman sana spesifik o konulardan muhabbet açıcı bir kaç öneride bulunayım
* Doom: The Dark Ages, serinin köklerine kıyasla neleri yanlış yapıyor ve eski Doom ruhunu nasıl bozdu?
* Todd Howard gibi efsanevi projelere imza atmış bir isim, bunca tecrübe ve başarıdan sonra Starfield ile nasıl bu kadar büyük bir hayal kırıklığı yarattı?
* Neden artık eskisi gibi kaliteli MMOARPG oyunları çıkmıyor? Gerçekten tür mü tükendi yoksa biz mi artık bu oyunlardan keyif alamıyoruz?
* Eski oyunlar neden modern oyunlara göre çok daha kaliteli ve etkileyici hissettiriyor?
* Neden artık neredeyse her oyun bir şekilde online (çevrimiçi) olmak zorunda?
* Oyunlarda grafik gerçekten her şey mi? Görsellik uğruna oynanış feda mı ediliyor?
* Oyun sektörünü esir alan bu açık dünya furyası ne zaman sona erecek?
* SJW (Sosyal Adalet Savaşçıları) kitlesi oyun dünyasını tamamen ele mi geçirdi?
* Days Gone 2 için hala bir umut var mı, devam oyunu gelecek mi?
* Kingdom Come: Deliverance'ın hikayesi neden en heyecanlı yerinde, sanki yarım kalmış gibi aniden bitti?

Daha lazım olursa haber et yine

AMA SADECE OYUN DEĞİL BİRAZDA GENEL KONULAR İSTERSEN SAYIN DEĞERLİ KARDEŞİM
-Bim ürün kodları
-Depresyonum ve dertlerim hakkında ufak çaplı konuşma (hepsi değil) haftada 4 gün konusursak 8 senede biter galiba yeni dertler haric
-Siyaset ekonomi ve tlnin değer kaybı
-KılıçdaroğluNA NE OLDU
-Ankaranın güneşi nasıl beni 2 günde fırında tavuğa çevirdi
-Tüm bakanlıklar dipdibe inşaa edildiyse neden kenan evren dirilip hepsini basıp kolayca darbe yapmıyor
-Kana arima <3 ve akaneden ettiğim nefret
-klimam bozuldu %100 nem ile cemiyette pişiyorum (bu bir konu değil)
-kpopta stanlediğim gruplar hakkında birkac münakaşa
-one piece hakkında ufak tefek sohbetler (yaklaşık 1 hafta)
-yine bir gachasi hakkinda btan sohbetler
-tft ezreal aug neden oyundan silinmiyor a
-cin fizzin neden içilmemesi gerektiği
-Aykut Kamatın yugoslavya sınırları içinde oturduğuna dair bazı teoriler
-anıtkabirde tanımadığı insanlara ansızın "ismet inönünün mezarına kimse bakmıyor kimse bilmiyor cahil türkler" diyen npc amcanın mental yapısı
-kızılay avmnin mimari yapısı ve big bange dayanan tarihi
Daha lazım olursa haber et yine

Son düzenleme:
Başarılar arkadaşım. Nazik ve kibar olun gerisi relax olduğunuz sürece devam eder.

kankacım öncelikle sakin oluyorsun. ufak ufak şakalar yap güldür kızlar kendini güldüren erkekleri severler. ortak konular bulmaya çalış hafiften yürü niyetini anlasın. lovebombing ghosting karatoprak

Geri