🔥İndirim NZXT 1000W C1000 White PCIe 5.0 ATX 3.1 Güç Kaynağı - 8.699TL

frostybite

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
314
Şunun kabloları braid/örgü şeklinde olsa da alsam ya of

Beyaz renkli çok iyi bi model ihtiyacı olan baksın.

daha iyisi daha ucuza

Şunun kabloları braid/örgü şeklinde olsa da alsam ya of
Sonradan sleeved kablo alırsınız hocam çok dert değil bence.
Post automatically merged:

Daha iyi olan kısmı neresidir? Bilmediğimden soruyorum.

Sonradan sleeved kablo alırsınız hocam çok dert değil bence.

Daha iyi olan kısmı neresidir? Bilmediğimden soruyorum.
1200w plat ve a tier fiyat 1200w a göre daha ucuz

@yusuf7878 Yorumunuz nedir hocam?
Daha iyi değil. ENERMAX sadece daha yüksek güç veya sleeve kablo isteniyorsa tercih edilebilir. NZXT iç bileşen, Fan kalitesi, Elektriksel performans anlamında daha üstün. Bu arada NZXT'de çoğu güç kaynağında olmayan Fan Failure Protection ve TVS diyotta var. TVS diyot, çok hızlı ve ani gerilim sıçramalarına karşı koruma sağlıyor. Tek eksisi kablolar olabilir. Kalitesizliğinden değil. Sert ve kabalar sadece.

Son düzenleme:
Daha iyi değil. ENERMAX sadece daha yüksek güç veya sleeve kablo isteniyorsa tercih edilebilir. NZXT iç bileşen, Fan kalitesi, Elektriksel performans anlamında daha üstün. Tek eksisi kablolar olabilir. Kalitesizliğinden değil. Sert ve kabalar sadece.
6500e lianli edge 850w beyaz aldım aradaki 2000 liralık farka değer mi sizce iade etmeli miyim

Şahsen aynı paraya A1000GS varken ne C1000 ne de Platimax i tercih ederdim.

Muazzam kaliteli, muazzam sessiz PSU lar yapıyor MSI. Yıllardır A650GF olanı kullanıyorum şuan RTX4080 ve 14600KF var normalde sorsan aman ne yapıyon o PSU yetmez derler ama MSI bana mısın demiyor üstelik fan sesi bile duyulmuyor canavar gibi PSU.

Enermax Platimax Iı 1200DF White vs NZXT c1000 mü ikiside iyi gözüküyor psudan çok anlamam , taksit olayı benim için önemli biraz , hangisi pişman etmez ilerisi için. @yusuf7878

Şahsen aynı paraya A1000GS varken ne C1000 ne de Platimax i tercih ederdim.

Muazzam kaliteli, muazzam sessiz PSU lar yapıyor MSI. Yıllardır A650GF olanı kullanıyorum şuan RTX4080 ve 14600KF var normalde sorsan aman ne yapıyon o PSU yetmez derler ama MSI bana mısın demiyor üstelik fan sesi bile duyulmuyor canavar gibi PSU.

A-GS modellerinde coil whine'a aşırı rastlanıyor. Ayrıca C1000 daha iyi bir güç kaynağı. MSI'da güç kaynağı üretmiyor. İkiside CWT üretimi model.

Enermax Platimax Iı 1200DF White vs NZXT c1000 mü ikiside iyi gözüküyor psudan çok anlamam , taksit olayı benim için önemli biraz , hangisi pişman etmez ilerisi için. @yusuf7878
İkiside pişman etmeyecektir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,046
Üyeler
191,026
Son üye
1swenchEFSANESI
Geri