Max 6000tl monitör önerisi

Reaksiyon skoru
61
Bütçe
6000
Hayırlı günler

Bu iki cihaz arasında kaldım kullanan, deneyimleyen veya çevresinde alan varsa yardımcı olabilir mi?
Hangisi alınmalı ya da bu iki cihaza da bu paralar verilmez derseniz 6.000bin TL bandına kadar 240hz fps oyunları odaklı ana monitör arıyorum yardımcı olur musunuz dostlar

MSI Mag 244F alabilirsin.
Hocam gigabyte gibi köklü monitör üretici firması varken neden msi tercihinizdir merak ettim. Ayrıca ben gece açmıştım konuyu gigabyte 4.999tlydi indirimle
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hocam gigabyte gibi köklü monitör üretici firması varken neden msi tercihinizdir merak ettim. Ayrıca ben gece açmıştım konuyu gigabyte 4.999tlydi indirimle
Ekstra olarak eklemeyi unutmuşum ama monitörde asansör stand olursa tadından yenmez

Hayırlı günler

Bu iki cihaz arasında kaldım kullanan, deneyimleyen veya çevresinde alan varsa yardımcı olabilir mi?
Hangisi alınmalı ya da bu iki cihaza da bu paralar verilmez derseniz 6.000bin TL bandına kadar 240hz fps oyunları odaklı ana monitör arıyorum yardımcı olur musunuz dostlar

Konusunu açmıştım senin attığın modelin pivot versiyonu aynı fiyata satılıyor ben de dün çektim

Konusunu açmıştım senin attığın modelin pivot versiyonu aynı fiyata satılıyor ben de dün çektim

Hocam çok iyi denk geldi 2 gün önce bakmıştım 6200tl görünce sırf pivot için değmez demiştim son 1 yıl dip fiyata inmiş yeniden 5.6k çok iyi bu monitör için
Panel kalitesi ayrı
25" 240hz, ss ıps
Pivot, 2x2 hoparlör say say bitmez renk ve parlaklık farkı da yok msi ile yapıştırıyorum hemen

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,452
Üyeler
193,048
Son üye
Fenerlirix
Geri