PS5 vs PS5 Pro (Lütfen okuyarak fikir belirtin)

Depolama evet çok farkediyor. Vrr'ı hem tv'den hemde ps5 ayarlardan açacaksın. Destekleyen oyunlarda da ayarlarda gözükür zaten. Yırtılmadan çok ekranın yenileme hız ile ps5'i eşitliyor ve bu şekilde çoğu oyunda olan 30 fps'li görüntü modu 45 civarına çıkıyor ya da Spiderman gibi oyunlarda performans modunda 100 küsür fps'lere kadar çıkabiliyorsun.
Samsung'da nasıl açacağımı bulamadım açıkçası, ayarları baya kurcaladım ama bir sonuca varamadım.
PS'de de açık zaten belki zaten açıktır farketmiyorumdur. Tekrar bir kurcalarım.

Samsung'da nasıl açacağımı bulamadım açıkçası, ayarları baya kurcaladım ama bir sonuca varamadım.
PS'de de açık zaten belki zaten açıktır farketmiyorumdur. Tekrar bir kurcalarım.
Ekranında vrr’ın yanı sıra hdmi2.1 desteklemesi gerekiyor ps5 de vrr kullanmak için. Özellikle ps5 pro aldığınızda dikkat edin o ayarı açın bi anlamı olsun.

Ekranında vrr’ın yanı sıra hdmi2.1 desteklemesi gerekiyor ps5 de vrr kullanmak için. Özellikle ps5 pro aldığınızda dikkat edin o ayarı açın bi anlamı olsun.
Valla desteklediği yazıyordu Vrr'ı hocam ama 2.1 detayına hiç hakim değilim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,357
Üyeler
193,006
Son üye
arslnrn
Geri