KASA MODİFİYE YAPAN YER VARMI

Msbiray

80+
Reaksiyon skoru
1
Selamlar. Kasamı yeni topladım, ama bu kasaya uygun rgb kablolama, ve kasanın ekranı aktifleştirme gibi şeyler yaptırmayı düşünüyorum, bunu istanbul içinde yaptırabileceğim biryer var mı? Kabloları değiştirecek rgb beyaz kablo ve ekranı altifleştirecek
2026-04-11-3243a143-8fb7-42e6-98f1-09d5ce6db25b.jpg

Selamlar. Kasamı yeni topladım, ama bu kasaya uygun rgb kablolama, ve kasanın ekranı aktifleştirme gibi şeyler yaptırmayı düşünüyorum, bunu istanbul içinde yaptırabileceğim biryer var mı? Kabloları değiştirecek rgb beyaz kablo ve ekranı altifleştirecek
hocam bütçen var ise cpu gpu ve 24 pinb lianli argb kablo diz kendin bile rahatça takarsın uğraşmak istemezsen kabloları al bütçene uyuyorsa git bilgisayarcıya ne kadar ister bilmem ama fahiş fiyat çekecektir bence herkes öyle değil gerçi ama 2-3k bırakırsın adama adam akıllı kablolama yapar vs bu arada kasa marka model nedir (yada forumda yardımcı olabilecek insanlarda mevcuttur muhtemelen) yakınında ikamet eden yada o işleri yapan.

ekranın hangı kabloları oldugnu soyle bız yardımcı olalım kendın tak ayrıca rıser kablo alabılırsın dıkey destek kıtı ıle satılanlardan kasanda dıkey takma kısmı yok kitle alman daha ıyı olur rgb 24pın ve ekran kartı guc gırıs kablosu onları alabılırsın ya da kasanın ıcıne sevdıgın bır fıguru yerlestırebılırsın

Ekran için kurulum kitapçığı falan vardır bunun için bilgisayarcıya götürmene gerek yok hocam. Wraith de asiahorse kablolar falan satılıyor, lian li de bakabilirsin bütçene uygunsa. Kasaya sticker kaplama, fanlar için figür falan satan caseybox diye bir mağaza vardı online da ona da bakabilirsin. Bunlar evde çok rahat yapabileceğin temel seviye şeyler boşuna bilgisayarcı arama.

Elektronik konularda çekiniyorum o yüzden bilene yaptırmak istedim aslında, kasa bitfenix t10 fe modeli, ekran kartı 9070 xt pure, şu alttaki siyah kablolar kasanın ekranı kablosu heralde ama anlamadım ekstra görüntü kablosu takılması lazımmış sanırım, o yüzden bunları halledecek birini aradım aslında

Bilgisayar Modifiyesi
Arkadaşlar herkese teşekkür ederim kasanın son hali bu, attığın yer güzel ilgilendi halletti sağolsun abi güzel esnaf çıktı, teşekkür ederim 🙏🏽

Ekler

• 47592.webp
    47592.webp
    986.6 KB · Hit: 1
  • 47588.webp
    47588.webp
    824.6 KB · Hit: 4
Geri