Benim ürünüm de bugün geldi normalde blackshark v2 pro kullanıyorum. Direkt olarak onunla kıyaslamayacağım ama ses kalitesi hoşuma gitti. F/P olarak bende kesinlikle tavsiye ediyorum. 450 tl olan indirimsiz fiyatıyla bile değerlendirebilirsiniz.
Basslar hariç daha iyi.Bu kulaklığın ses kalitesi kablosuz olanlardan hangisine denk diyebiliriz mesela qcy h3 pro dan iyi midir
benimde sıkıntıda kargo, adres eksik diyo, düzelttik bekliyoz (eksikte değil aslında), alalı 4-5 gün oldu heraldegerizekalılar eve gelmeden 2 gün teslimata çıkardık diyerek iade etmişler benim gönderiyi. bu kadar Moron bir firma olamaz yahu.
getirmiyorlar benim iadeye düştü para iadesi harici bir şey yapamayız diyorlar kafayı yiyecektim eve gelmeden telefonla arıyor çakallar evde yok deyip getirmiyorlar halbuki evdeyiz.benimde sıkıntıda kargo, adres eksik diyo, düzelttik bekliyoz (eksikte değil aslında), alalı 4-5 gün oldu heralde
Hangi firma?getirmiyorlar benim iadeye düştü para iadesi harici bir şey yapamayız diyorlar kafayı yiyecektim eve gelmeden telefonla arıyor çakallar evde yok deyip getirmiyorlar halbuki evdeyiz.
trendyol expressHangi firma?
uygun yollu bir ses kartı önerisi olan var mı bu ürünle kullanabilmek içinşimdi aldım ürünü parasına göre cidden tatmin edici
tüm detaylar temiz ses seviyesi çok yüksek değil ama yeterli düzeyde
bana 2 kutuda tertemiz extra poşet içinde geldi
2018 - 12. ay üretimi