VİNGPRO WPC80 WHEY PROTEİN 27.13TL/SERVİS (ENES10)

Lokma dükkanı furyası gibi para kazandırıyor diye herkes supplementçi oldu başımıza. Bilinen yerlerden almaya çalışın.

Bilinen markalardan almanızı tavsiye ediyorum.

Yerli firma olarak Türkiye'de özellikle Hardline bu konuda uzun yıllardır ciddi anlamda düzgün işini yapan firmalardan biri. Protein tozu şakaya gelmeyecek bir üründür ve aynı zamanda içeriğinin gerçekten belirtilen değerlerde olup olmadığı konusunda piyasada sıkıntılar mevcut. Protein tozu kalitesi ve içeriği sağlığınız için önemli.

Alternatif markalardan almazsak büyük markalar bizi öpmeye devam edecek

Protein tozu her markadan alınmaz hardline bigjoy optimum weider multipower olimp bu gibi markalardan alınmalı bunlar uzun yıllardır piyasada olan güvenilir markalardır ha creatine vs konusunda markanın çok da önemi yok da protein tozunda önemli

Proteinocean bakan varsa diye yazıyorum Dubai çikolatası ve yaban mersini aromaları çok kötü, aroması kötü diye yorum atınca yayınlatmıyorlar, karalama yapıyorsun diyorlar bilginiz olsun. Alıcılar buna göre karar versin. Sitedeki yıldızları yanıltıcı.
Suyla içmediğim için belki farklı olabilir ama benim en sevdiğim aroma yaban mersini.Dubai çikolatasını ben de sevmedim.Yıldızlar kesinlikle yanıltıcı.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bu fiyatlara protein tozu minimum fiyattır bunu da bu marka sağlayamaz alabileceğiniz en güvenilir marka ssn o da indirim ile 28tl civarına geliyor 11yıldır bu piyasada olan bir marka yıllık 41 ton hammadde aldığı faturaları paylaşmış ve üretim yerinin videosu olan bir marka yerli ve ucuz ürün alacak olsam ilk tercihim ssn command quadro olurdu gayet yeterli bi ürün zaten formu vs çok başarılı muz mango aroması efsane tat olarak weider deneyimlemiş birisi olarak ssn çok başarılı diyebilirim bigjoy biraz örnek alır umarım 🙂

Protein tozu her markadan alınmaz hardline bigjoy optimum weider multipower olimp bu gibi markalardan alınmalı bunlar uzun yıllardır piyasada olan güvenilir markalardır ha creatine vs konusunda markanın çok da önemi yok da protein tozunda önemli
İnan ki yabancı marka almaya gerek yok çok abartılıyor bu iş gerçekten besin tablosundaki değerleri veren ve tadını beğendiğiniz bir ürün yeterli tabi burada profesyonel olarak bu işi yapan yoktur diye düşünüyorum sonuçta hepsi az çok aynı içerik hammadde menşei değişiyor aroma kalitesi vs değişiyor

ssnye baktım 450 gramı 750 lira bunun 900 gramı 750
Kendi sitesinde indirim koduyla 70 servis ürün 1850tl

buyuk ihtimalle bana bozuk geldi ama tadinda plastik tadi vardi hala duruyor bögürtlenli olani almistim
size gelen üründe bir sorun vardır hocam bir çok aromasını kullandım sorun yaşamadım fp ürünlerdi hep

diğer aromalarda indirim yok elde kalanı kaktırıyorlar sanırım :D

Proteinocean bakan varsa diye yazıyorum Dubai çikolatası ve yaban mersini aromaları çok kötü, aroması kötü diye yorum atınca yayınlatmıyorlar, karalama yapıyorsun diyorlar bilginiz olsun. Alıcılar buna göre karar versin. Sitedeki yıldızları yanıltıcı.

Ben dubai aromasını sütle tüketiyordum tadı güzeldi ama sonrasında forumdaki arkadaşların uyarısıyla bıraktım. Üzerinde yazan değerlerin çoğu yalanmış analize gönderdiği ürünlerde bile (ki analize en kaliteli ürünü yollarsın) yazan değerleri yakalayamamış dediler.

VİNGPRO marka protein tozu wpc80 içeriği tam nasıl bilmiyorum yüzeysel bi baktım düzgün diyen çok ben baya uygun ageliyo diye paylaşıyorum

BU Fiyat Sadece Red Velvet Aromasında Geçerli Attığım Linkteki 2 lide sadece ''enes10'' kodu ile bu fiyatta

zattiri zort markalardan protein alıp şeker içeceğime HIQ dan alır krallar gibi proteinimi içerim baba

zattiri zort markalardan protein alıp şeker içeceğime HIQ dan alır krallar gibi proteinimi içerim baba
Hiçbir firma şu adamların yaptığıunı yapıp analizleri ürünlerin altına ekleyemedi tabii hepsinin içeriği yalan olduğu için götleri yemiyor :kekw:

PRE deki yeşil elma ve Cream of rice daki lemon cheseecake rezalet PRE yine atıp geçiliyor ama lemon cheseecake rezalet boğaza bile gitmiyor

Son düzenleme:
HIQ EAA kullanıyorum tüm aromalarını kullandım bayağı iyiydi ama çoğu fırma rezalet tavsiyem gibin bütün tavuk alın onu öğünlere bölün yiyin proteintozu içmeyin gereksiz pahalı

Geri