Hasan Akçay
80+
- Reaksiyon skoru
- 127
ssnye baktım 450 gramı 750 lira bunun 900 gramı 750Aynı fiyata SSN varken macera aramaya gerek yok.
ssnye baktım 450 gramı 750 lira bunun 900 gramı 750Aynı fiyata SSN varken macera aramaya gerek yok.
Suyla içmediğim için belki farklı olabilir ama benim en sevdiğim aroma yaban mersini.Dubai çikolatasını ben de sevmedim.Yıldızlar kesinlikle yanıltıcı.Proteinocean bakan varsa diye yazıyorum Dubai çikolatası ve yaban mersini aromaları çok kötü, aroması kötü diye yorum atınca yayınlatmıyorlar, karalama yapıyorsun diyorlar bilginiz olsun. Alıcılar buna göre karar versin. Sitedeki yıldızları yanıltıcı.
İnan ki yabancı marka almaya gerek yok çok abartılıyor bu iş gerçekten besin tablosundaki değerleri veren ve tadını beğendiğiniz bir ürün yeterli tabi burada profesyonel olarak bu işi yapan yoktur diye düşünüyorum sonuçta hepsi az çok aynı içerik hammadde menşei değişiyor aroma kalitesi vs değişiyorProtein tozu her markadan alınmaz hardline bigjoy optimum weider multipower olimp bu gibi markalardan alınmalı bunlar uzun yıllardır piyasada olan güvenilir markalardır ha creatine vs konusunda markanın çok da önemi yok da protein tozunda önemli
Kendi sitesinde indirim koduyla 70 servis ürün 1850tlssnye baktım 450 gramı 750 lira bunun 900 gramı 750
size gelen üründe bir sorun vardır hocam bir çok aromasını kullandım sorun yaşamadım fp ürünlerdi hepbuyuk ihtimalle bana bozuk geldi ama tadinda plastik tadi vardi hala duruyor bögürtlenli olani almistim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Aynen oyle hocam hicde dusmedim pesine duruyor oylesize gelen üründe bir sorun vardır hocam bir çok aromasını kullandım sorun yaşamadım fp ürünlerdi hep
Proteinocean bakan varsa diye yazıyorum Dubai çikolatası ve yaban mersini aromaları çok kötü, aroması kötü diye yorum atınca yayınlatmıyorlar, karalama yapıyorsun diyorlar bilginiz olsun. Alıcılar buna göre karar versin. Sitedeki yıldızları yanıltıcı.
zattiri zort markalardan protein alıp şeker içeceğime HIQ dan alır krallar gibi proteinimi içerim babaVİNGPRO marka protein tozu wpc80 içeriği tam nasıl bilmiyorum yüzeysel bi baktım düzgün diyen çok ben baya uygun ageliyo diye paylaşıyorum
BU Fiyat Sadece Red Velvet Aromasında Geçerli Attığım Linkteki 2 lide sadece ''enes10'' kodu ile bu fiyatta
Hiçbir firma şu adamların yaptığıunı yapıp analizleri ürünlerin altına ekleyemedi tabii hepsinin içeriği yalan olduğu için götleri yemiyorzattiri zort markalardan protein alıp şeker içeceğime HIQ dan alır krallar gibi proteinimi içerim baba
PRE deki yeşil elma ve Cream of rice daki lemon cheseecake rezalet PRE yine atıp geçiliyor ama lemon cheseecake rezalet boğaza bile gitmiyorProteinocean bakan varsa diye yazıyorum Dubai çikolatası ve yaban mersini aromaları çok kötü, aroması kötü diye yorum atınca yayınlatmıyorlar, karalama yapıyorsun diyorlar bilginiz olsun. Alıcılar buna göre karar versin. Sitedeki yıldızları yanıltıcı.