Merhaba, 3d yazıcı almak istiyorum hem profosyonel seviyede olsun hem hızlı çalışsın hem de atık miktarı olabildiğince az olsun istiyorum çok renkli bir yazıcı almayı düşünüyorum. önerebileceğiniz yazıcılar varsa yardımcı olursanız sevinirim.
ben de araştırmalarıma göre h2s i iyi buldum ama daha önce denemediğim için nasıldır tam bilmiyorum ya da o fiyata daha iyisi varmıdır.![]()
Renkli çıktılarda U1 kadar hızlı değil bunlar, ams 2ye rağmen süre bazında çok geride kalıyor. Bu makine PLA dışında ABS Asa ve karbon katkılı filamentler kullanılacaksa önemli tabi.![]()
Hocam ben bambulam A1 combo ve P1S kullandım bu işte bambulab dışındakileri tanımam youtubeda biraz araştırın bence daha iyi zor çıkacaktırben de araştırmalarıma göre h2s i iyi buldum ama daha önce denemediğim için nasıldır tam bilmiyorum ya da o fiyata daha iyisi varmıdır.
snapmaker a bakmıştım ama h2s sanki daha iyi gibi geldi tecrüben varsa hangi yönleri daha iyi anlatabilir misinRenkli çıktılarda U1 kadar hızlı değil bunlar, ams 2ye rağmen süre bazında çok geride kalıyor. Bu makine PLA dışında ABS Asa ve karbon katkılı filamentler kullanılacaksa önemli tabi.
peki h2s aldığımı varsayalım flament seçimini neye göre yapmak gerekiyorHocam ben bambulam A1 combo ve P1S kullandım bu işte bambulab dışındakileri tanımam youtubeda biraz araştırın bence daha iyi zor çıkacaktır
Normal baskılarda ikisi de yakın kalitelerde baskı verir diye düşünüyorum, H2S'in en büyük avantajı kapalı kasa ve kasa içi ısıtmasıyla birlikte geliyor. Farklı türde filamentleri kullanabilirsiniz. U1 ise renkli çıktılarda öne geçen bir makine.snapmaker a bakmıştım ama h2s sanki daha iyi gibi geldi tecrüben varsa hangi yönleri daha iyi anlatabilir misin
U1 ile aynı özel bir seçim yapmanıza gerek yok. Ama şunu unutmamak lazım filament ne kadar kaliteli olursa sonuçlar o kadar iyi olur.snapmaker a bakmıştım ama h2s sanki daha iyi gibi geldi tecrüben varsa hangi yönleri daha iyi anlatabilir misin
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
peki h2s aldığımı varsayalım flament seçimini neye göre yapmak gerekiyor
peki bu ams dediğimiz şey ürünle birlikte mi geliyor ayrı mı almak gerekiyorNormal baskılarda ikisi de yakın kalitelerde baskı verir diye düşünüyorum, H2S'in en büyük avantajı kapalı kasa ve kasa içi ısıtmasıyla birlikte geliyor. Farklı türde filamentleri kullanabilirsiniz. U1 ise renkli çıktılarda öne geçen bir makine.
U1 ile aynı özel bir seçim yapmanıza gerek yok. Ama şunu unutmamak lazım filament ne kadar kaliteli olursa sonuçlar o kadar iyi olur.
birde size zahmet flamenti neye göre seçmem gerektiği ve hangi flamentleri önerdiğinizi de belirtebilri misiniz.Normal baskılarda ikisi de yakın kalitelerde baskı verir diye düşünüyorum, H2S'in en büyük avantajı kapalı kasa ve kasa içi ısıtmasıyla birlikte geliyor. Farklı türde filamentleri kullanabilirsiniz. U1 ise renkli çıktılarda öne geçen bir makine.
U1 ile aynı özel bir seçim yapmanıza gerek yok. Ama şunu unutmamak lazım filament ne kadar kaliteli olursa sonuçlar o kadar iyi olur.
Combo olarak satılıyor. Baktığınız ilana göre değişir zaten paket içeriği yazıyor.peki bu ams dediğimiz şey ürünle birlikte mi geliyor ayrı mı almak gerekiyor